reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Majowe maluszki, nasze wątpliwości i radości(pielęgnacja i higiena)

w carefurze też były po 42 zł - ja mam pake 1 i 2 - ale zawsze możesz kupić 2, a 1 jakąs małą paczuszkę do szpitala przez pierwsze tygodnie napewno sie w te jedynki zmiesci więc tak czy siak co kupisz, to nie sądze żeby się zmarnowało :)

reklama
magglow ja kupiłam Huggies New born
one są od 3-6 kg więc spokojnie na pierwszy raz jedna paka mi starczy(chyba 104 sztuki są w pudle tym co mam)
a później będe już kupowała 1

Mi siostra powiedziała,żebym do szpitala kupiła sobie małą paczkę 1 a do domu już 2 tym bardziej jak przewidywane jest,że młody ma się dość spory urodzić.

Ja kupię do szpitala taką zwykłą paczkę pampersów 2-5 kg (spodziewam się małego dziecka). A do domu już dużą pakę tych 3-6. A potem się zobaczy.

Bea, jak już użyjesz to daj znać jak się sprawdziły:-), bo też chciałam je kupić, ale się naczytałam w necie różnych niepochlebnych opinii i ostatecznie kupiłam paczkę pampersów premium care 1. A może któraś z doświadczonych mam używała bella happy newborn?

7 lat temu nie przepadałam za happy i nie używałam ich, to już lepsze były zwykłe z biedronki. Ale od huggies też wolałam pampersy. Teraz natomiast jest duzo nowych firm i jak słyszałam jakieś z rossmana są fajne.

reklama
Babeczki jak Wy wyparzacie te butelki i smoczusie:confused::zawstydzona/y:

Mi babka w sklepie powiedziała, że wystarczy zalać wrząćą wodą, a przy tycm pisze, że ma to się gotować od 2 do 5 minut no i zgłupiałam:sorry2:

No u mnie torba też zaczyna się pakować:laugh2:
jak na razie znalazły się nie tyle ile w niej, a na niej ubranka dla Mikosia i pidżamka dla mnie
sorry2.gif

a co najlepsze, wczoraj zorientowałam się, że podpasek nie mam:laugh2::laugh2:
baba zapomniała, że będzie z niej lecieć:-p

ale podkładów nie będę kupować tylko same always na noc powinny wystarczyć:tak:
najgorsze pierwsze dwa dni, ale nie było aż tak źle...

Do góry