reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe maluszki, nasze wątpliwości i radości(pielęgnacja i higiena)

w carefurze też były po 42 zł - ja mam pake 1 i 2 - ale zawsze możesz kupić 2, a 1 jakąs małą paczuszkę do szpitala przez pierwsze tygodnie napewno sie w te jedynki zmiesci więc tak czy siak co kupisz, to nie sądze żeby się zmarnowało :)

reklama
magglow ja kupiłam Huggies New born
one są od 3-6 kg więc spokojnie na pierwszy raz jedna paka mi starczy(chyba 104 sztuki są w pudle tym co mam)
a później będe już kupowała 1

Mi siostra powiedziała,żebym do szpitala kupiła sobie małą paczkę 1 a do domu już 2 tym bardziej jak przewidywane jest,że młody ma się dość spory urodzić.

Ja kupię do szpitala taką zwykłą paczkę pampersów 2-5 kg (spodziewam się małego dziecka). A do domu już dużą pakę tych 3-6. A potem się zobaczy.

Bea, jak już użyjesz to daj znać jak się sprawdziły:-), bo też chciałam je kupić, ale się naczytałam w necie różnych niepochlebnych opinii i ostatecznie kupiłam paczkę pampersów premium care 1. A może któraś z doświadczonych mam używała bella happy newborn?

7 lat temu nie przepadałam za happy i nie używałam ich, to już lepsze były zwykłe z biedronki. Ale od huggies też wolałam pampersy. Teraz natomiast jest duzo nowych firm i jak słyszałam jakieś z rossmana są fajne.

reklama
Babeczki jak Wy wyparzacie te butelki i smoczusie:confused::zawstydzona/y:

Mi babka w sklepie powiedziała, że wystarczy zalać wrząćą wodą, a przy tycm pisze, że ma to się gotować od 2 do 5 minut no i zgłupiałam:sorry2:

No u mnie torba też zaczyna się pakować:laugh2:
jak na razie znalazły się nie tyle ile w niej, a na niej ubranka dla Mikosia i pidżamka dla mnie
sorry2.gif

a co najlepsze, wczoraj zorientowałam się, że podpasek nie mam:laugh2::laugh2:
baba zapomniała, że będzie z niej lecieć:-p

ale podkładów nie będę kupować tylko same always na noc powinny wystarczyć:tak:
najgorsze pierwsze dwa dni, ale nie było aż tak źle...

Do góry