reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe maluszki, nasze wątpliwości i radości(pielęgnacja i higiena)

Ja dzisiaj też szoku dostałam, mimo codziennych niespodzianek ta poranna była szokująca w ilości :-D Dostało się aż ubraniom po pachy :szok:

reklama
Hop u nas to samo! W nocy fajnie bo tylko sika i też bez szału bo pampek nie jest spompowany na maksa. Ale jak rano "zasiądzie" do drugiej sprawy to tylko huk z łóżeczka słychać i stękanie a potem jak dosika to wszystko do wymiany idzie bo pampers nie daje rady :D Ze dwa dni temu nie robił kupy pół dnia i już się zaczynałam bać ... co wydali jak już ruszy hahaha

a u nas szafa gra bo jest jedna gigant kupa dziennie z reguły rano:-), ale wtedy tak jak u Hope ubranie do wymiany. A w ciągu dnia tylko siuśki, ale sika jak najęta;-)

u nas kupki raz na kilka dni jak juz kiedys pisalam, ale za to ile on sika :szok::szok: i co to za toksyczne siki :szok: czasami po samym zapachu mysle ze tu zlota niespodzianka bedzie a to tylko siki :szok: i nie chodzi w tej pieluszcze niewiadomo ile, co chwile go przebieram, zeby nie bylo ze to dlatego mi dziecko smierdzi :-D

u ns też pieluszki ważą tonę tak leje junior,ale nie śmierdzą na szczęście.Dwójeczkę robi średnio co 5 dni,oczywiście w ilości średnio na 2 pieluchy.Dzisiaj albo jutro będzie toksyczna niespodzianka.Najlepsze jest to,że nie widać za bardzo,że robi kupkę- nie napina się,rechocze i nawala w pieluchę.

Sylwia, u nas to samo:) Czasem się zastanawiam jak to możliwe, żeby taki mały, słodki i pachnący niemowlaczek z powodu sików stał się małym śmierdziuchem:)

reklama
Mój kupsztale wali różnie, przeważnie ma te 3 dziennie, ale wczoraj zrobił tylko jedną. Ale za to jaką... Bez kitu, do kolan się uwalał cały bo bokiem poszło. Ilość niesamowita. No i po nim słychać że robi. Tego "eeee" nie da się z niczym pomylić - stęka jak stary dziadyga.

Do góry