reklama
marzena9
Fanka BB :)
Hop u nas to samo! W nocy fajnie bo tylko sika i też bez szału bo pampek nie jest spompowany na maksa. Ale jak rano "zasiądzie" do drugiej sprawy to tylko huk z łóżeczka słychać i stękanie a potem jak dosika to wszystko do wymiany idzie bo pampers nie daje rady Ze dwa dni temu nie robił kupy pół dnia i już się zaczynałam bać ... co wydali jak już ruszy hahaha
sylwia_
Fanka BB :)
u nas kupki raz na kilka dni jak juz kiedys pisalam, ale za to ile on sika i co to za toksyczne siki czasami po samym zapachu mysle ze tu zlota niespodzianka bedzie a to tylko siki i nie chodzi w tej pieluszcze niewiadomo ile, co chwile go przebieram, zeby nie bylo ze to dlatego mi dziecko smierdzi
u ns też pieluszki ważą tonę tak leje junior,ale nie śmierdzą na szczęście.Dwójeczkę robi średnio co 5 dni,oczywiście w ilości średnio na 2 pieluchy.Dzisiaj albo jutro będzie toksyczna niespodzianka.Najlepsze jest to,że nie widać za bardzo,że robi kupkę- nie napina się,rechocze i nawala w pieluchę.
reklama
Mój kupsztale wali różnie, przeważnie ma te 3 dziennie, ale wczoraj zrobił tylko jedną. Ale za to jaką... Bez kitu, do kolan się uwalał cały bo bokiem poszło. Ilość niesamowita. No i po nim słychać że robi. Tego "eeee" nie da się z niczym pomylić - stęka jak stary dziadyga.
Podziel się: