reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe maluszki, nasze wątpliwości i radości(pielęgnacja i higiena)

Bubbles moja starsza też się poci-ona ma dużo włosów na głowie,więc zaraz po zaśnięciu ma mokrą głowę. A w ogóle to śpi na wierzchu;-)
A maluszek też się poci-głównie stópki, rączki, szyjka, kark i tam gdzie ma fałdki:-pbo nawet w zgięciach potóweczki się pojawiają...

reklama
nasza też się poci, często ma az mokra główkę, choc jej nie przegrzewam.

a u nas pojawiło się zmartwienie, młoda nie robiła dzis ani razu kupki ;/ wczoraj 3 , dziś ani jednej :( mam nadzieję, że nie pojawią się w nocy kłopoty

Bra na spokojnie u mnie Igor robi kupę co 5 dni. Tylko Ty nie panikuj , niuńka na pewno w odpowiednim dla niej czasie się załatwi:)

A wierszyk nie pomaga ??:-D

Ostatnia edycja:
No fajnie a czemu moja nadal co spanie i karmienie :dry: nic mi nie da zaoszczędzić na pieluchach ten bąbel :dry:

dzięki kochane :) kupka poszła rano po 1,5 godziny prężenia się, ale bez płaczu :)
jolek, wierszyk coś szwankuje, trzeba by może drugą zwrotkę wymyślić ;)) jak cos to jestem otwarta na propozycje ;)))

reklama
Ja wczoraj pisałam że Iguś kupę co 5 dni robi.Ostatnia była w niedziele. Ja tu dziś rano do przewijania, a w pieluszce niespodzianka :)

Do góry