reklama
Hope
podwójna mama :-)
:-)
A my w szpitalu z noworodkami leżałyśmy na sali z otwartym oknem całą dobę a dzieci przy oknach
Przewaliła się armia lekarzy, ordynator, neonatologów, położnych, pielęgniarek i nikt nic nie mówił. Pierwszy spacer po tygodniu ale tylko dlatego tak późno, bo jeszcze wózek nie dojechał :-)
A my w szpitalu z noworodkami leżałyśmy na sali z otwartym oknem całą dobę a dzieci przy oknach
Przewaliła się armia lekarzy, ordynator, neonatologów, położnych, pielęgniarek i nikt nic nie mówił. Pierwszy spacer po tygodniu ale tylko dlatego tak późno, bo jeszcze wózek nie dojechał :-)
karolq8
Fanka BB :)
bra u mnie tez taka byla ale naszczescie ona wychodzila na 2 dzien a ja po cesarce jeszcze 3 doby siedzialam (w sali bylo 28 stopni) a ja sie rozplywalam
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
my bylismy na krótkim spacerku + akupy w 4 dobie .. a później to w 3 tygodniu bo ciągle strasznie wiało i padało takż e nawet Viki się bałam brać na dwór a co dopiero noworodka;-)
ale u nas przy oceanie to wiadomo że jak już pada to i wiatr zimny i wogóle... masakrycznie jest
ale u nas przy oceanie to wiadomo że jak już pada to i wiatr zimny i wogóle... masakrycznie jest
Dziewczyny wróce do temetu tych chrościatych buziek. Ja osobiście proponuję wizytę u dermatologa a nie pediatry, u nas buzia małego była straszna cała czerwona pełno krostek z białymi końcami, dwóch pediatrów dawało jakies specyfiki niestety nic nie poagały i oczywiście pierwsze co wmawiały alergię pokarmowa bo tak najłatwiej. Dopiero Panio dermatolog przepisała nam dwie maści jedną robiona a druga zwykła i buxka mojego maluszka wygląda normalnie, stwierdziła że to zwykły noworodkowy tradzik i że u chłopców może utzymywać się dłużej bo coś tam z hormonami damską męskimi związane. Teraztez wyjdą mu czasami jakieś krosteczki na buźce i ma czasem przysuszoną skórkę ale po jednym dwóch dniach znika. Także polecam wizytę u specjalisty
reklama
Podziel się: