reklama
Hope
podwójna mama :-)
Marzenko to norma, u mnie też tak jest. Piersiowe dzieci tak właśnie mogą kupkać.
Np. dzisiaj podczas wrzasku na przewijaku Jagódź uraczyła mnie i wszystko wokół taki żółtym prysznicem
A krem nivea pomaga rewelacyjnie na odparzenia pod warunkiem, że zachowa się pewne zasady. Po pierwsze bardzo grubo posmarowany (biała doopa), po drugie przewijanie zaraz jak tylko jest kupka albo ledwie naprykane (więc bardzo częste), po trzecie unikamy kilka dni bodziaków (dociskają pieluchę do pupy). Dwa, trzy dni i dupcia jak nowa.
Np. dzisiaj podczas wrzasku na przewijaku Jagódź uraczyła mnie i wszystko wokół taki żółtym prysznicem
A krem nivea pomaga rewelacyjnie na odparzenia pod warunkiem, że zachowa się pewne zasady. Po pierwsze bardzo grubo posmarowany (biała doopa), po drugie przewijanie zaraz jak tylko jest kupka albo ledwie naprykane (więc bardzo częste), po trzecie unikamy kilka dni bodziaków (dociskają pieluchę do pupy). Dwa, trzy dni i dupcia jak nowa.
karolq8
Fanka BB :)
Moja identyko kupka
mandrzejczuk
A taka rzadka zielona bez grudek tylko sam sluz zielony?
karolq8
taka tez moze byc bo to jest zalezne co zjadlas nawet od wody mineralnej moze byc bynajmiej tak polozna mi mowila
marzena9
Trochę mnie uspokoiłyście bo ja już doczytałam się oczywiście że to może być objaw alergii albo nietolerancji...
A tak do pośmiania Wam powiem, że mój obesraniec mały ... lubi spać z kupą Ile razy zładuje się wtedy kiedy trzeba poczekać z przewinięciem to wtedy najmocniej zasypia i nawet czasem przewijanie go nie dobudza...
A tak do pośmiania Wam powiem, że mój obesraniec mały ... lubi spać z kupą Ile razy zładuje się wtedy kiedy trzeba poczekać z przewinięciem to wtedy najmocniej zasypia i nawet czasem przewijanie go nie dobudza...
reklama
mandrzejczuk
Moj wczoraj caly dzien robil zielonym sluzem ale dzisiaj rano bylo juz zielono-brazowo a teraz juz normalna, kolezanka mowila, ze jak brzuszek bolal i cos zaszkodzilo to na zielono, ale jak dluzej sie bedzie utrzymywala taka zielona i calkiem rzadka to znaczy, ze to jest biegunka. I przez te rzadkie rewolucje ciagle mu nawracaja odparzenia...
Podziel się: