reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe maluszki, nasze wątpliwości i radości(pielęgnacja i higiena)

reklama
Marzenko to norma, u mnie też tak jest. Piersiowe dzieci tak właśnie mogą kupkać.
Np. dzisiaj podczas wrzasku na przewijaku Jagódź uraczyła mnie i wszystko wokół taki żółtym prysznicem :cool:

A krem nivea pomaga rewelacyjnie na odparzenia pod warunkiem, że zachowa się pewne zasady. Po pierwsze bardzo grubo posmarowany (biała doopa), po drugie przewijanie zaraz jak tylko jest kupka albo ledwie naprykane (więc bardzo częste), po trzecie unikamy kilka dni bodziaków (dociskają pieluchę do pupy). Dwa, trzy dni i dupcia jak nowa.

Trochę mnie uspokoiłyście bo ja już doczytałam się oczywiście że to może być objaw alergii albo nietolerancji...

A tak do pośmiania Wam powiem, że mój obesraniec mały ... lubi spać z kupą :) Ile razy zładuje się wtedy kiedy trzeba poczekać z przewinięciem to wtedy najmocniej zasypia i nawet czasem przewijanie go nie dobudza...

reklama
Moj wczoraj caly dzien robil zielonym sluzem ale dzisiaj rano bylo juz zielono-brazowo a teraz juz normalna, kolezanka mowila, ze jak brzuszek bolal i cos zaszkodzilo to na zielono, ale jak dluzej sie bedzie utrzymywala taka zielona i calkiem rzadka to znaczy, ze to jest biegunka. I przez te rzadkie rewolucje ciagle mu nawracaja odparzenia...

Do góry