reklama
dziewczyny, nie wiem czy byl juz temat poruszany, ale mojej malej dzisiaj strasznie ropieje oczko. lewe. przemyje jej woda przegotowana i za chwile znow ma sklejone. teraz przemyłam jej sola fizjologiczna , ale widze ze znow sie zbiera.. pomozcie !!
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
a jak lezy na pleckach a samą główkę mu obracam to źle ? czasami daję go na pełny boczek ale jednak częściej śpi na pleckach z główką na boku ...
Daria - tak tak był już poruszany ten temat na początku jakoś tego wątku Jaipur miała z tym problem , ja tam wkleiłam artykuł o możliwości wystąpienia zatkania kanalika łzowego i rady były takie m.in aby wkrapiać w oczko własne mleczko i bodajże jeszcze rumiankiem przemywać musiałabyś kotek znaleźć to sobie i zobaczyć
edit: Daria to na wątpliwościach i radościach był ten temat poruszany
Daria - tak tak był już poruszany ten temat na początku jakoś tego wątku Jaipur miała z tym problem , ja tam wkleiłam artykuł o możliwości wystąpienia zatkania kanalika łzowego i rady były takie m.in aby wkrapiać w oczko własne mleczko i bodajże jeszcze rumiankiem przemywać musiałabyś kotek znaleźć to sobie i zobaczyć
edit: Daria to na wątpliwościach i radościach był ten temat poruszany
Ostatnia edycja:
marzena9
Fanka BB :)
Dziewczyny wiem, że gdzieś było już o kupkach ale nie mam możliwości przewertować i wyszukać A mam pytanie. U nas na razie kupki przejściowe, jajecznicowate z grudkami i śluzem. Ale chodzi mi o to, że pojawiają się przy karmieniu ale z efektami dźwiękowymi. Mały trochę się pręży i jak sobie "huknie" to widać ze mu lepiej. Mam wrażenie że popołudniami pobolewa go brzuszek i wtedy więcej pierdziochów jest i czasem przy jednym karmieniu nawet ze 3-4 razy idzie salwa w pieluchę. Boję się kolek jak ognia i nie wiem czy te popołudniowe atrakcje czy to już początek czy też tak macie? Ja już nie pamiętam jak było z Pauliną
nasz pediatra absolutnie zabroniła wyciskac mleczko maluchowi z jej piersi bo to boli.Moja Natalia jeszcze ma troszke obrzmiałe ale juz schodzi pomału.No i od paru dni ma tradzik niemowlecy jak by sie zwiekszał to mam masc z antybiotykiem zeby posmarowac
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
dariaa mozesz też mocna esencją z herbaty przemywac i równiez powinno pomoc na to oczko
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
bea ja Ci powiem ze Emmie troszkę wycisnęłam po kapieli jak ja nasmarowałam oliwka , i ładnie cycuszki wysmasowałam to lekko nacisnęłam jednocześnie podczas masażu i polecialo kilka kropelek , a na 2 dzień już nie były tak obrzękniete \
a i mala nie wydawała sie niezadowolona ani nie było po niej widac że ją coś boli.. leżała grzecznie jak wcześniej
a i mala nie wydawała sie niezadowolona ani nie było po niej widac że ją coś boli.. leżała grzecznie jak wcześniej
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
marzena- u Nas też kupki z salwami na całego
reklama
Podziel się: