reklama
A kupujecie sól fizjologiczną do pielęgnacji oczek czy noska? Bo na rynku dostępna jest pod nazwą Physiodose rzekomo specjalnie do pielęgnacji oczu niemowlęcia, koszt to ponad złotówkę za ampułkę. Można również kupić po prostu sól fizjologiczną po 0,25 zł za ampulkę i jest to dokładnie to samo. W niektórych aptekach ciężko wyprosić tą tańszą bo farmaceuci twierdzą że jest ona na receptę, śmiechu warte. Ja postanowiłam że się nie dam i uda mi się kupić tą tańszą. No i udało się po 0,25żł
Ja Ci powiem że to zależy od apteki, u mnie to wygląda różnieJa mam zamiar kupić. Pierwsze słyszę że jest na receptę kilka razy kupowałam dla mojego siostrzeńca i nikt mi tak nie powiedział,więc niech teraz też nie próbuje.
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
u mnie nie ma na receptę..
na receptę mamy wit D
ale moja mama i tak ją dostaje bez recepty
bo mówi że córka za granicą i nie ma jak do lekarza iść a że ją znają bo to osiedlowa apteka to jej dają
na receptę mamy wit D
ale moja mama i tak ją dostaje bez recepty
bo mówi że córka za granicą i nie ma jak do lekarza iść a że ją znają bo to osiedlowa apteka to jej dają
reklama
lepidoptera
Fanka BB :)
Nam położna w szkole rodzenia mówiła, żeby przemywać oczka po prostu przegotowaną wodą, a jak powiedziałam o soli fizjologicznej, to stwierdziła, że nie ma takiej potrzeby..
Podziel się: