reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe maluszki, nasze wątpliwości i radości(pielęgnacja i higiena)

reklama

futrzaczku ja się chciałam spytać.. czy to krem do pupy???
czy do ciała??
bo musze mamie zrobić listę co ma mi w pl kupić ... i myslę że fajny kremik.. linomag jest dobry , ja mam puder linomag.. więc moze i krem taki by mi podpasował:tak:

Ostatnia edycja:
Linomag który był w sprzedaży 11 lat temu to była tragedia... Tłusty, niewchłaniający się, niespecjalnie pachnący, coś jak wazelina. Widzę, że reklamują się jako dobry preparat, jest szansa, że unowocześnili formułę ;-)

Kamcia- powiem tak pierwszy raz w życiu mam ten krem ale już mam dość Nivea ,Bambino , Ziajki itp i wzięłam ten patrząc na to że był mi nie raz polecany i pamiętam go jeszcze jak moje siostry pielęgnowały nim swoje dzieci ale fakt jak pisze Hope kiedyś one niezbyt ładnie i pachniały i się wchłaniały , dlatego ja go najpierw przetestowałam i powiem bardzo się poprawił , pachnie ładnie jest dość gęsty ale łatwo się wchłania i jego ogólne przeznaczenie to do całego ciałka i nie jest drogi :-):tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:

futrzaczku , ale to znaczy ze na pupkę moge stosować tak??
bo dla Vi używałam bambino a na odparzenia tylko puder pomagał i pomyslałam ze moze by z tym linomagiem spróbowac tym bardziej że mam teraz linomag w pudrze do pupy ..
więc mógłby być dobry

Ostatnia edycja:
Kamcia- wiesz co kochana typowo do samej pupci to polecam Ci Linomag ale z tlenkiem cynku a ten z witaminami ogólnie do ciałka

No wlasnie a co sadzicie o Sudocremie? Bo ja to wlasnie chcialam kupic..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dariaa - już coś tam kiedyś pisałyśmy o Nim powiem Ci tak każda niunia jest inna i będzie reagować po swojemu ja jestem zadowolona z tego kremu a może się okazać że dla Filipa będzie to totalny nie wypał :tak:kup sobie po prostu póki co najmniejsze możliwie opakowanie a powiem Ci nawet więcej że jak się wstrzymasz do przy wyjściu ze szpitala dostaniesz Paczkę Dzidziusia i tam ja np. miałam malusią próbkę tego kremu :tak: i jak się sprawdził dopiero kupiłam swój a tamten starczył mi na bardzo długo no to jest bardzo bardzo wydajne

Do góry