reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
alex polecam witaminki Vibomil
to się daje 3 kropelki dziennie :-) później możesz dać popić wodą i starczy ,
to się daje 3 kropelki dziennie :-) później możesz dać popić wodą i starczy ,
persefona
Fanka BB :)
Dziewczyny pomóżcie!
Walczę z okropnym odparzeniem u młodego. Nie wiem skąd one się wzięło. I to nie na pupci tylko z przodu na worku mosznowym i powyżej
Stosowałam już sudocrem, linomag, j&j,nivea baby, a nawet tormentiol raz czy dwa, do tego mąkę ziemniaczaną, wietrzenie, kąpiel w rumianku (niestety uczula), w sodce. I nic.
Czytałam,że to może być pieluszkowe zapalenie skóry. Czy któraś stosowała krem ALPIKA? Albo Skarb matki na pieluszkowe odparzenie?
Jakieś opinie? Sposoby inne niż moje? Poradźcie coś
Walczę z okropnym odparzeniem u młodego. Nie wiem skąd one się wzięło. I to nie na pupci tylko z przodu na worku mosznowym i powyżej
Stosowałam już sudocrem, linomag, j&j,nivea baby, a nawet tormentiol raz czy dwa, do tego mąkę ziemniaczaną, wietrzenie, kąpiel w rumianku (niestety uczula), w sodce. I nic.
Czytałam,że to może być pieluszkowe zapalenie skóry. Czy któraś stosowała krem ALPIKA? Albo Skarb matki na pieluszkowe odparzenie?
Jakieś opinie? Sposoby inne niż moje? Poradźcie coś
P
paulina007
Gość
mieliśmy również takie odparzenie. ale nie konkretnie na pupci ale właśnie woreczki itp. okazało się że to nie odparzenie ale jakieś zapalenie grzybiczne. pomogła maść clotrimazolum. wszysto inne dopóki lekarz nie stwierdził grzybicznego zapalenia nie pomogło.
persefona
Dzięki za podpowiedź paulinko :*
A powiedz mi często smarowałaś w ciągu dnia tą maścią? Ona jest bez recepty?
A powiedz mi często smarowałaś w ciągu dnia tą maścią? Ona jest bez recepty?
reklama
karolq8
persefona nie pomoge my na odparzenia tylko tormentiol pomaga juz po 1 smarowaniu moze idz do lekarza moze byc jak u Pauliny skoro nic nie pomaga
Podziel się: