reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe maluszki, nasze wątpliwości i radości(pielęgnacja i higiena)

Jolek paskudo :-D Lubi jak śpiewam, tańczy i sama śpiewa razem ze mną :-p

Zgrzytanie zębami jest, okrrrrrropne, ciary mam na samą myśl :dry:

reklama
Hope paskudo, od samego rana tak pieszczotliwie się do mnie odnosisz. Czym sobie na to zasłużyłam ??:-D

u nas odkąd wyrosły górne zęby to est zgryztanie... myslę że szybko jej się znudzi.. choć zgrzyta rzadko i zawsze jak zaczyna to jej w tym przeszkadzam zeby tylko tergo nie robiła

Dziewczynki jakich uzywacie szczoteczek do zebow dla maluszkow?? Tylko silikonowych?

My mamy takie cus, masujemy dziaselka juz dawno, ale teraz jak juz mamy zabki, musimy sie przerzucic na prawdziwa szczoteczke :)
---> Mundpflege-Fingerling: nip Babyartikel
NIP_Mundpfl_Fingerling_Micros_rosa_63890.jpg

ja miałam szczoteczkę step by step jordana
Jordan - Szczoteczka Step by step 0-2 soft (dla dzieci) - cena już od 8 zł
ale się już wydziałała i kupiłam zwykłą małą szczoteczkę dla dzieci 0-2

co do sylikonowych jestem całkiem przeciwna ponieważ nie wyobraam sobie sylikonem umyć zebów...
dziecka zeby tak samo jak nasze.. a swoich sylikonem nie umyje bo przecież to sie śliska i "pływa" po tym zebie a nie myje ...
nie wiem moż exle myslę ...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry