reklama
mojeszczescia
Fanka BB :)
u nas zgrzytania ząbkami nie ma bo nie ma czym hihihi:-)
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
u nas odkąd wyrosły górne zęby to est zgryztanie... myslę że szybko jej się znudzi.. choć zgrzyta rzadko i zawsze jak zaczyna to jej w tym przeszkadzam zeby tylko tergo nie robiła
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
zgrzytanie brrrrr a młody nie ma nic przeciwko
Dziewczynki jakich uzywacie szczoteczek do zebow dla maluszkow?? Tylko silikonowych?
My mamy takie cus, masujemy dziaselka juz dawno, ale teraz jak juz mamy zabki, musimy sie przerzucic na prawdziwa szczoteczke
---> Mundpflege-Fingerling: nip Babyartikel
My mamy takie cus, masujemy dziaselka juz dawno, ale teraz jak juz mamy zabki, musimy sie przerzucic na prawdziwa szczoteczke
---> Mundpflege-Fingerling: nip Babyartikel
Maja my mamy szczoteczkę z rossmanna, są dla takich maluszków.
SZCZOTECZKA do ZĘBÓW 0-2 lat JORDAN kolorki NEW (2213011790) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Od kilku dni używamy też pasty do zębów
ZIAJA żel do zębów dla dzieci od 1 ząbka (2204879707) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
SZCZOTECZKA do ZĘBÓW 0-2 lat JORDAN kolorki NEW (2213011790) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Od kilku dni używamy też pasty do zębów
ZIAJA żel do zębów dla dzieci od 1 ząbka (2204879707) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
karolq8
my mamy taka sama szczoteczke co Jolek pokazala.
A paste mamy ta co Kamcia kiedys pokazala
http://www.doz.pl/apteka/p720-Nenedent_Baby_pasta_do_zebow_bez_fluoru_20_ml__szczoteczka
A paste mamy ta co Kamcia kiedys pokazala
http://www.doz.pl/apteka/p720-Nenedent_Baby_pasta_do_zebow_bez_fluoru_20_ml__szczoteczka
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
ja miałam szczoteczkę step by step jordana
Jordan - Szczoteczka Step by step 0-2 soft (dla dzieci) - cena już od 8 zł
ale się już wydziałała i kupiłam zwykłą małą szczoteczkę dla dzieci 0-2
co do sylikonowych jestem całkiem przeciwna ponieważ nie wyobraam sobie sylikonem umyć zebów...
dziecka zeby tak samo jak nasze.. a swoich sylikonem nie umyje bo przecież to sie śliska i "pływa" po tym zebie a nie myje ...
nie wiem moż exle myslę ...
Jordan - Szczoteczka Step by step 0-2 soft (dla dzieci) - cena już od 8 zł
ale się już wydziałała i kupiłam zwykłą małą szczoteczkę dla dzieci 0-2
co do sylikonowych jestem całkiem przeciwna ponieważ nie wyobraam sobie sylikonem umyć zebów...
dziecka zeby tak samo jak nasze.. a swoich sylikonem nie umyje bo przecież to sie śliska i "pływa" po tym zebie a nie myje ...
nie wiem moż exle myslę ...
Ostatnia edycja:
reklama
Julisia
my mamy taką szczoteczkę
Szczoteczka do zębów dla dzieci NUK (2171147073) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
fajne w niej jest to że ma ogranicznik i najpierw mała sama sobie myje zęby czyt. gryzie szczoteczkę a później mama pomaga.
starsza córcia myje pastą Elmex ale ona jest od 1 roku więc jeszcze trochę poczekamy
Szczoteczka do zębów dla dzieci NUK (2171147073) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
fajne w niej jest to że ma ogranicznik i najpierw mała sama sobie myje zęby czyt. gryzie szczoteczkę a później mama pomaga.
starsza córcia myje pastą Elmex ale ona jest od 1 roku więc jeszcze trochę poczekamy
Podziel się: