reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe maluszki, nasze wątpliwości i radości(pielęgnacja i higiena)

reklama
eee a po co, toc krzywdy mu nie robisz ;-) Lenek lubi mycie głóki, poza tym często poci się w ciągu dnia, więc myje by odświeżyć. toc to chwila moment :tak:

Wiem że to chwila moment,ale od kiedy myjemy włoski szamponem to widzę,że nie ma potrzeby ich codziennie myć..no chyba że się spoci.

Lence tez się nie przetluszczają, czy maluszkom w tym wieku, w ogóle juz sie przetluszczają włoski? nie wiem... ja myję codziennie, niezależnie od poziomu spocenia, to element wieczornego szorowanka :-D wszystko ma swoja kolej :-D

No właśnie...Mieliśmy dziś nie umyć głowy,ale i tak Igor podczas pluskania zmoczył całe włosy :)

reklama
My myjemy co drugi dzień główkę a kąpiemy codziennie. Nie wyobrażam sobie nie myć codziennie, nie wiem jak to się dzieje ale Purchawka tak się brudzi w domu, jakby z podwórka wróciła:baffled:

Do góry