reklama
E
Eweli85
Gość
mitaginka współczuję. Ja wzięłam ze sobą kawałek szarlotki i zjałam zaraz po badaniach. Zbieram się chlebek robić i jakąś sałątkę machnąć na bloga. Wkręciłam się z koleżanką i już kolejnego zakładamy
Matik2012
Fanka BB :)
Dziewczyny mam wyniki glukozy 100mg prosze Was czy jest ok?
Matik2012
Lukrecja_85
Karen dzięki, tak właśnie myślałam, tylko że o 5 dniach. Poprawić dopiero w piątek bo to prywatny gabinet, ale chyba się wyrobię :-/
I jak tu się nie denerwować
Wyslać pocztą tez mozesz. Data stempla się liczy.
Matik2012
No tak tylko ta druga jest niska czy to ok ?
Lukrecja_85
Wg mnie masz podwyzszony cukier ale ja w pierwszej ciąży mialam zdiagnozowana cukrzycę i dwie wizyty na poradni diabetologicznej i cóż okazalo sie na szczęście, że to nie cukrzuca a zafałszowane wyniki bo
-krew z palca pobrali po godiznie a nie. Zyly
- nie mówili mi ze mam siedziex na dupie (a ja w sumie łazilam po przychodni)
- dzien wczesniej poklocilam sie z mezem i ryczalam caly wieczór a paji diabetolog mi powiedziala ze to ma większe znaczenie niż lekkostrawna dieta 2 dni przed badaniem
Wiec jeżeli cos podobnego u ciebie bylo to masz badanie do powtórzenia
Moja przyjaciółka dzien wczesniej fryty jadła i tez jej wyszla cukrzyca...
-krew z palca pobrali po godiznie a nie. Zyly
- nie mówili mi ze mam siedziex na dupie (a ja w sumie łazilam po przychodni)
- dzien wczesniej poklocilam sie z mezem i ryczalam caly wieczór a paji diabetolog mi powiedziala ze to ma większe znaczenie niż lekkostrawna dieta 2 dni przed badaniem
Wiec jeżeli cos podobnego u ciebie bylo to masz badanie do powtórzenia
Moja przyjaciółka dzien wczesniej fryty jadła i tez jej wyszla cukrzyca...
reklama
kokardkaa
Matik ja nie pimogę niestety a kiedy masz wizytę u gina?
Mitaginka współczuje rewolucji żołądkowych.
Rukmin masz 100% racje żeby coś dostać od naszego " kochanego" państwa trzeba stanąć na głowie i jeszcze klaskać nogami, sami od siebie nie dadzą złamanego grosza więc jeśli tylko masz szsnse coś "pokombinować" to działaj.
Mitaginka współczuje rewolucji żołądkowych.
Rukmin masz 100% racje żeby coś dostać od naszego " kochanego" państwa trzeba stanąć na głowie i jeszcze klaskać nogami, sami od siebie nie dadzą złamanego grosza więc jeśli tylko masz szsnse coś "pokombinować" to działaj.