reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

Po badaniach pojechałam do mc Donalda bo juz byłam solidnie głodna. Zjadłam tosta z bekonem i frytki. I czyści mnie teraz :-( juz mnie cały tylek boli. Człowiek jest jednak głupi, takie świństwo. Ble.

reklama
mitaginka współczuję. Ja wzięłam ze sobą kawałek szarlotki i zjałam zaraz po badaniach. Zbieram się chlebek robić i jakąś sałątkę machnąć na bloga. Wkręciłam się z koleżanką i już kolejnego zakładamy ;)

Nad czczo powinno być 90 max a po godzinie 120 z tego co widzę nad czczo masz 100 pp 60min 177 ale nie wiem jak u Was to interpretuja... Moze laboratorium ma inne normy jakies

Wg mnie masz podwyzszony cukier ale ja w pierwszej ciąży mialam zdiagnozowana cukrzycę i dwie wizyty na poradni diabetologicznej i cóż okazalo sie na szczęście, że to nie cukrzuca a zafałszowane wyniki bo
-krew z palca pobrali po godiznie a nie. Zyly
- nie mówili mi ze mam siedziex na dupie (a ja w sumie łazilam po przychodni)
- dzien wczesniej poklocilam sie z mezem i ryczalam caly wieczór a paji diabetolog mi powiedziala ze to ma większe znaczenie niż lekkostrawna dieta 2 dni przed badaniem
Wiec jeżeli cos podobnego u ciebie bylo to masz badanie do powtórzenia
Moja przyjaciółka dzien wczesniej fryty jadła i tez jej wyszla cukrzyca...

reklama
Matik ja nie pimogę niestety a kiedy masz wizytę u gina?

Mitaginka współczuje rewolucji żołądkowych.

Rukmin masz 100% racje żeby coś dostać od naszego " kochanego" państwa trzeba stanąć na głowie i jeszcze klaskać nogami, sami od siebie nie dadzą złamanego grosza więc jeśli tylko masz szsnse coś "pokombinować" to działaj.

Do góry