reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

reklama
Ewelina pytam bo ciągle mi się wydaje ze masz ten sam suwaczek na 5t6dz. Widzę go na aplikacji tylko jego w sumie ale w ogóle się nie zmienia

No a przez tel wlasnie sie cos psuje stronka ostatnio.. i nie ma tej Kropeczki... jestem nie spokojna jakos. Nie no jak bym miala byc ciagle w 6 tygodniu to buuuu bym oszalala:) niech ta dzidzia rosnie:D

Jup a jak u ciebie z mdłościami? Ja mam mega

u mnie brak mdłości czy wymiotów ale też brak apetytu :/

Jup no tak, zadowolona jesteś z profamilii? Znajoma z innego wątku też tam prowadziła ciążę.
Wiesz, ja miałam tam operację /laparoskopię i byłam zadowolona, wszystko super.
Co do ciąży to trudno powiedzieć miałam tam jedna wizytę dopiero...
Lisico a ta znajoma z innego wątku była zadowolona czy nie? Każda opinia się liczy.:happy:
A jaką masz opinię o szpitalu w Krośnie?
W Krośnie chodziłam do dr Stapińskiej.

No a przez tel wlasnie sie cos psuje stronka ostatnio.. i nie ma tej Kropeczki... jestem nie spokojna jakos. Nie no jak bym miala byc ciagle w 6 tygodniu to buuuu bym oszalala:) niech ta dzidzia rosnie:D

Ja bez aplikacji tez miałam problem przez Tel, wieszala sie strona. Od wczoraj bodajże jest ok.
Miejmy nadzieje, ze Kropeczka zaraz napisze ze sytuacja opanowana.

Jest cały dział o szpitalach, położnych i lekarzach.
Zakładanie tego samego w poszczególnych miesiącach byłoby bez sensu wg mnie.
Jak któraś będzie chciała o coś ważnego zapytać (a nie pogadać sobie), to tam się uda.
A niezainteresowane mogą przewijać wątek do dalszych postów.
Ja tak robię, gdy mnie temat nie zaciekawi.

Też się zastanawiam, co z Kropeczką.

reklama
Do góry