reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

Kropeczka nikt nie ma prawa cię wysmiać, jesteś w ciąży i martwisz się o dziecko, trzymam kciuki!

Maja witaj, mamy ten sam termin :)

Co do szpitali to też myślę, że lepszy i wygodniejszy byłby osobny wątek.

reklama
Dziewczyny nie przesadzajcie poerwszy raz sie spodkalam z takim rozdrabnianiem sie na forum na jakies sub fora, ok wozki jestem w staniebzrozumiec ale zeby sie zdjeciem nie mozna bylo pochwalic tu normalnie , albo trzeba bylo przenosic sie bo temat kogos nie dotyczy. No sorry to moze dziewczyny co beda mialy cukrzyce ciazowa tez sobie forum nastepne zaloza bo to nie wszystkich dotyczy, albo te co biora duphaston pisza o zeczach ktore mnie nie dotycza wiec niech spadaja. No sorry chyba nie o to chodzi prawda ?? Jak sie nie ma nic do powiedzenia w danym temacie to sie nie wypowiada, ani tu nikt nie moze zmusic do milczenia, ani do mowienia ani do przeniesienia sie gdzieś.

A jak komus nie pasuje to niech nie czyta. Jeszcze niebraz sie tu spiecia pojawia i pewnie niebraz pozadniejsze to jest normalne jak sie tyle bab zbierze w jednym miejscu. I jak ktos nie bedzie chcial brac udzialu w dyskusji to nie bedzie czytal a nie ze ktoa kaze im sie klucic gdzie indziej. Zadna z nas nie ma prawa innejbwyrzucac czy kazac jej pisac gdzie indziej.

reklama
Do góry