reklama
katagorka20
Fanka BB :)
Dziewczyny zjadłam gofra z bitą śmietaną i sosem tofii był pyszny
asiaf
Dziewczyny nie przesadzajcie poerwszy raz sie spodkalam z takim rozdrabnianiem sie na forum na jakies sub fora, ok wozki jestem w staniebzrozumiec ale zeby sie zdjeciem nie mozna bylo pochwalic tu normalnie , albo trzeba bylo przenosic sie bo temat kogos nie dotyczy. No sorry to moze dziewczyny co beda mialy cukrzyce ciazowa tez sobie forum nastepne zaloza bo to nie wszystkich dotyczy, albo te co biora duphaston pisza o zeczach ktore mnie nie dotycza wiec niech spadaja. No sorry chyba nie o to chodzi prawda ?? Jak sie nie ma nic do powiedzenia w danym temacie to sie nie wypowiada, ani tu nikt nie moze zmusic do milczenia, ani do mowienia ani do przeniesienia sie gdzieś.
asiaf
A jak komus nie pasuje to niech nie czyta. Jeszcze niebraz sie tu spiecia pojawia i pewnie niebraz pozadniejsze to jest normalne jak sie tyle bab zbierze w jednym miejscu. I jak ktos nie bedzie chcial brac udzialu w dyskusji to nie bedzie czytal a nie ze ktoa kaze im sie klucic gdzie indziej. Zadna z nas nie ma prawa innejbwyrzucac czy kazac jej pisac gdzie indziej.
katagorka20
Katagorka jak mozesz ????? To jest znecanie sie nad ciezarną..
Przepraszam ale chodził za mną od rana.
Martwi.mnie to ze dalej trochę piecze przy siusianiu
katagorka20
Dobrze ze wizyta już we wtorek. Zastanawiam się czy nie jechać jutro ?
asiaf
Dobrze ze wizyta już we wtorek. Zastanawiam się czy nie jechać jutro ?
Nieee no co ty?? Jakby cie plecy zaczely pobolewac albo duzo wiecej zaczela by sikac albo cos to faktycznie mozesz jechac wczesniej ale tak to zwtkly stan zapalnybw moczu nie grozi dziecku
reklama