reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

reklama
Ewelina pytam bo ciągle mi się wydaje ze masz ten sam suwaczek na 5t6dz. Widzę go na aplikacji tylko jego w sumie ale w ogóle się nie zmienia

No a przez tel wlasnie sie cos psuje stronka ostatnio.. i nie ma tej Kropeczki... jestem nie spokojna jakos. Nie no jak bym miala byc ciagle w 6 tygodniu to buuuu bym oszalala:) niech ta dzidzia rosnie:D

Jup a jak u ciebie z mdłościami? Ja mam mega

u mnie brak mdłości czy wymiotów ale też brak apetytu :/

Jup no tak, zadowolona jesteś z profamilii? Znajoma z innego wątku też tam prowadziła ciążę.
Wiesz, ja miałam tam operację /laparoskopię i byłam zadowolona, wszystko super.
Co do ciąży to trudno powiedzieć miałam tam jedna wizytę dopiero...
Lisico a ta znajoma z innego wątku była zadowolona czy nie? Każda opinia się liczy.:happy:
A jaką masz opinię o szpitalu w Krośnie?
W Krośnie chodziłam do dr Stapińskiej.

No a przez tel wlasnie sie cos psuje stronka ostatnio.. i nie ma tej Kropeczki... jestem nie spokojna jakos. Nie no jak bym miala byc ciagle w 6 tygodniu to buuuu bym oszalala:) niech ta dzidzia rosnie:D

Ja bez aplikacji tez miałam problem przez Tel, wieszala sie strona. Od wczoraj bodajże jest ok.
Miejmy nadzieje, ze Kropeczka zaraz napisze ze sytuacja opanowana.

Jest cały dział o szpitalach, położnych i lekarzach.
Zakładanie tego samego w poszczególnych miesiącach byłoby bez sensu wg mnie.
Jak któraś będzie chciała o coś ważnego zapytać (a nie pogadać sobie), to tam się uda.
A niezainteresowane mogą przewijać wątek do dalszych postów.
Ja tak robię, gdy mnie temat nie zaciekawi.

Też się zastanawiam, co z Kropeczką.

reklama
Do góry