reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

Lukrecja witaj. Musiałaś mieć bardzo późną owulację.

Katka ale się cieszę że wizyta udana! Dobrze że maluszki tak pięknie rosną :tak:

Byłam rano zrobić betę, wyniki w poniedziałek niestety. Prosiłam o podanie dokładnego wyniku, mam nadzieję że tak będzie.

Ostatnia edycja:
reklama
asiaf zdrówka dla Was!!

ewelinax5 o 5 wstajesz :szok: toż to dl amnie środek nocy jeszcze!

vivid istny horror! Pewnie yłabym rano zdołowana po takim śnie.

No i mamy piątek :)

Eweli85 :-D coś czuję, że miałaś na myśli Mitaginkę, bo moje włosy, to taka bździnka przy zostawionym na peronie dziecku :D Ale przy piątku wszystko się wybacza :D Też odliczam godziny do końca.

Miłego dzionka i oby wszystkie z Was nie pracowały w weekend ;)

Lukrecja moze pozno byla u cb owu?? Tak dlugo juz wiem... i w sumie dalej nie moge uwierzyć dzis zamierzam dopiero jednej osobie powiedziec o dzidzi puki co trzymam w tajemnicy

Dzień dobry dziewczyny.
Przychodzę z czerwcówek ;-)
Taka to ciąża, że przedwczoraj lekarz nie widział na usg nic poza nagromadzonym płynem w macicy, 8 testów wykluczyło, jedna beta robiona po dniu spodziewanej @ wyszła wykluczająca. Objawy miałam ale wyrzucałam sobie, że się nakręcam.
I tak oto beta z wczoraj dała wynik 109, dzisiaj czekam na drugi wynik. Dziewiąty test ciążowy dzisiaj pokazał ledwo ledwo drugą kreskę. Termin wyliczony z inernetu to 23-24maja.
Witam Was ;-)

Ja z córka dowiedziałam się dokładnie 1 października zrobilam test a 5 zobaczyłam serce na usg a Om mialam wtedy 16.08 i wtedy termin mialam na 21 maja wiec wszystko oki !!! Witaj wśród majowek:-)

Lukrecja ja też om miałam 15.08. Termin mam na 22.05, owu musiałaś mieć sporo przesuniętą, ale tak jak napisałaś, ważne, że się udało.

Ostatnia edycja:
reklama
KaTka gratuluje wizyty. Z tą szyjka to faktycznie szybko,mi skracala się od 15 tyg, przynajmniej wtedy miałam to stwierdzone.

Didi trzymam kciuki żeby Cię nie złapało. Ech. Te nasze przedszkolne dzieci ;-)

Przed chwila dosypialam, teraz musze cos zjeść bo juz robi mi się bardzo niedobrze

Do góry