reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

A mi się nic nie śni. Ostatni sen jaki pamiętam to był jakieś dwa tygodnie temu. Śniło mi się że zrobiła się super pogoda i pojechaliśmy na plażę. Wszystko było pięknie do momentu kiedy zaczęłam się rozbierać a tam co? Nieogolone nogi :cool:
Oczywiście zrobiło mi się tak wstyd że się obudziłam.

reklama
Dziś nie miałam żadnych seksownych snów :) Za to śniło mi się, że miałam włosy do pasa (a mam takie troche za stanik) i zrobiłam grzywkę :) Chyba nie mogę się doczekać otwarcia salonu fryzjerskiego, który już jest na ukończeniu vis a vis mojej klatki :D

Wracając do odczuć wobec dzieci, to jak mam być zakochana w małych bąbelkach, jak dzieci sąsiadów nad nami tak biegają i skaczą (chyba z mebli) po domu, że jak tylko uśniemy, to nas budzą, podłoga niekiedy u nas drży (blok ma 2 lata), a wczoraj męża zaczepił inny sąsiad, który mieszka dwa piętra pod nami i pyta czy też słyszymy ten hałas... A sąsiedzi z góry: "Niech pani zobaczy jak się pięknie bawią, kupiłam im dzisiaj dywan w klasy" [!!!] I najdurniejszy tekst jaki słyszałam: "Przecież nie przywiążę ich do kaloryfera" Od roku mamy wyprute nerwy...

Trzymam i ja kciuki za wizytę, mnie dziś zaczęly bolec dziasla... podobno normalne w ciazy ale nie komfortowe;-) mimo wszystko mysle sobie ze zawsze moglo by byc gorzej... wiec dzis w Warszawie slonce swieci mimo tego bolu dziasel, kataru i bolu glowy jestem szczeslwia ze beda mama... :-)) i wreszcie bede swietowala w dzien mamy;-)) Miłego dnia Wam.:-)

Katka &&&&&&&

A u mnie dziś ponuro i wygląda jakby miało zacząć padać, nie lubie. Najchętniej wróciłabym do łóżka ale usłysze tylko mamusiu wstawaj ;) więc szkoda zachodu.

reklama
Do góry