reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

Lukrecja witaj. Musiałaś mieć bardzo późną owulację.

Katka ale się cieszę że wizyta udana! Dobrze że maluszki tak pięknie rosną :tak:

Byłam rano zrobić betę, wyniki w poniedziałek niestety. Prosiłam o podanie dokładnego wyniku, mam nadzieję że tak będzie.

Ostatnia edycja:
reklama
asiaf zdrówka dla Was!!

ewelinax5 o 5 wstajesz :szok: toż to dl amnie środek nocy jeszcze!

vivid istny horror! Pewnie yłabym rano zdołowana po takim śnie.

No i mamy piątek :)

Eweli85 :-D coś czuję, że miałaś na myśli Mitaginkę, bo moje włosy, to taka bździnka przy zostawionym na peronie dziecku :D Ale przy piątku wszystko się wybacza :D Też odliczam godziny do końca.

Miłego dzionka i oby wszystkie z Was nie pracowały w weekend ;)

Lukrecja moze pozno byla u cb owu?? Tak dlugo juz wiem... i w sumie dalej nie moge uwierzyć dzis zamierzam dopiero jednej osobie powiedziec o dzidzi puki co trzymam w tajemnicy

Dzień dobry dziewczyny.
Przychodzę z czerwcówek ;-)
Taka to ciąża, że przedwczoraj lekarz nie widział na usg nic poza nagromadzonym płynem w macicy, 8 testów wykluczyło, jedna beta robiona po dniu spodziewanej @ wyszła wykluczająca. Objawy miałam ale wyrzucałam sobie, że się nakręcam.
I tak oto beta z wczoraj dała wynik 109, dzisiaj czekam na drugi wynik. Dziewiąty test ciążowy dzisiaj pokazał ledwo ledwo drugą kreskę. Termin wyliczony z inernetu to 23-24maja.
Witam Was ;-)

Ja z córka dowiedziałam się dokładnie 1 października zrobilam test a 5 zobaczyłam serce na usg a Om mialam wtedy 16.08 i wtedy termin mialam na 21 maja wiec wszystko oki !!! Witaj wśród majowek:-)

Lukrecja ja też om miałam 15.08. Termin mam na 22.05, owu musiałaś mieć sporo przesuniętą, ale tak jak napisałaś, ważne, że się udało.

Ostatnia edycja:
reklama
KaTka gratuluje wizyty. Z tą szyjka to faktycznie szybko,mi skracala się od 15 tyg, przynajmniej wtedy miałam to stwierdzone.

Didi trzymam kciuki żeby Cię nie złapało. Ech. Te nasze przedszkolne dzieci ;-)

Przed chwila dosypialam, teraz musze cos zjeść bo juz robi mi się bardzo niedobrze

Do góry