reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

Witajcie :-) obudzilam sie rano, zjadlam, poszlam spac, obudzilam sie teraz. Oczywiscie mi niedobrze. A obudzilam sie bo dzwonila kolezanka z pracy,ze szefowa nie moze sie do mnie dodzwonic na tel sluzbowy. I po spaniu :-/

reklama
Hmm.. No mój gin jest trochę rozkojarzony, zresztą wtedy mial ciężki dzien i prawie zerwałam opieprz, bo sobie źle zaznaczył w kalendarzyku i wychodziło mu ze w 12 tygodniu do niego przychodzę, a nie w 8 :) dopiero po chwili uświadomiłam go że jest wrzesień, a nie październik :)

Colly no to sprobuj sie za duzo nie meczyc i zobacz jak sie sytuacja rozwinie. oby jak najszybciej ustapilo!

vivid ja biore tylko kwas foliowy i wit D (ze wzgledu na niedobor). z tego co wiem to zestaw witamin nie jest konieczny, jezeli normalnie sie odzywiasz. ja mojej gin ufam na 100% i mowila ze to co biore jest ok.

Suselku tak lekarz wszystko wie dlatego tak szybkoiakam robiona ta glukozę
Właśnie pije bardzo bardzo słodki napój ni śle jak nic innego nie mogę to i to dobre tylko mdli mnie od tego

Mnie lekarz zalecił symnatal pro baby z witamin. Badania miałam robione wcześniej w 5 tc. Wszystko w normie mam, ale ja często choruje i dlatego mam brać.
W pierwszej ciąży brałam od 2 trymestru.

Dzień dobry :)

I już piątek w końcu.
Młoda już całkiem zdrowa stale pyta o przedszkole więc jest uciążliwa jak cholera, ale staramy się z M jakieś zabawy jej wymyślać by się dziecko nie nudziło ;)
Mi już też wszystko odpuszcza więc w końcu w poniedziałek do pracy. Yuhu :p już mam dość siedzenia w domu.

Vivid - co do witamin to większość lekarzy zaleca dopiero branie ich po 1 trymestrze. A teraz tylko kwas :)

Coś mnie dziś głowa bardzo boli. Pewnie będę się musiała paracetamolem wspomóc. Boję się cholera, że to migrena. W ciąży z Nikolą mnie nie męczyła. Ale tu może być inaczej :(

No nic nie marudzę.
Miłego dnia mamusie :* oby szybko dzień wam zleciał.

KA_tka też jestem migrenowcem i też jak tylko coś mnie zaczyna boleć głowa, to rozpatruję pod tym kątem. Czytałam gdzieś, że picie dużej ilości wody może pomóc w bólu głowy, ale nie sprawdzałam tego jeszcze. A co do witamin, to pozostanę póki co przy kwasie i zdrowym jedzonku :)

reklama
No i niestety nie dałam rady po 40 min wypad onad polowe i zaczęłam mdłeć Rzygac wiec pani powiedziała ze badanie nie ważne !!! Masakra nie dałam rady czy znacie jakieś inne badania zeby zmierzyć ten mój cukier

Maź dobija sie do dr ale na razie nie odbiera musi mi cos innego zlecić bo jak widać 100g glukozy wemnie nie wejdzie :( jestem zła na siebie
Pół dnia nic Nie jadłam

Do góry