reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

Witam! Znow mialam pobudke o 3 rano chyba mi spada cisnienie bo co chce wstac z lozka to mi ciężko ... grrrr i mnie mdli spoko tylko ja o 6 wstaje do pracy wiec jestem jak zombie

reklama
Dzień dobry :) ja mam do pracy na 10, wystarczyłoby że bym wstała o 9 a budzę się ostatnio przed 8 i to codziennie coraz wczesniej.
Jeśli pamiętacie to byłam wczoraj u lekarza i uprzedził mnie że może po badaniu być krew. No ale chyba taka zwykła czerwona? Bo ja po badaniu przez cały dzień miałam brązowe plamienia i dziś też mam :( normalne to czy mam lecieć do lekarza?

Matik dzieki, juz zrozumialam. ale jak to tylko jeden raz i bedzie dobra diagnoza, to warto! :tak: a Twoj lekarz wie o inofolicu?

Colly a masz numer do lekarza? moze zadzwon i sie upewnij czy to plamienie jest normalne. tez mi sie wydaje, ze od badania powinno byc czerwone/rozowe plamienie ale moze sie myle.

Nie mam numeru. To był lekarz nfz, przez telefon nic mi nie powie. Musialabym do niego isc. A teraz przedemna intensywny wekend. Juz dzis prosto z pracy jade do szkoly i bede tam do 21. Sobota i niedziela tez od rana do nocy. Spokojniejsza bym była gdybym mogła odpoczywać.

Ja juz się cieszę że piątek, Codziennie wstaje o 4.30 i jadę do pracy na 6.30 jestem wykończona.

Z plamieniem lepiej zadzwonić do lekarza albo podjechać do szpitala skonsultować.

Dziewczyny, piszecie o różnych badaniach, które juz robilyscie, o witaminach, które bierzecie i zaczynam się martwic. Bylam u giną tydzień temu, byl to 8tc. Zrobil usg, serduszko bilo, wszystko w normie. Dal mi skierowanie na morfologię, mocz itd. No i na kolejna wizyte jestem umowiona 23 października, czyli jakos 12 tydzień, bo dopiero wtedy wraca gin z urlopu. Nie mowil nic o witaminach, tylko pytal czy kwas foliowy biorę. Myślicie, ze to normalne, czy dopiero po wynikach badan zleca witaminy? Zastanowilo mnie to, bo niektóre z Was są na podobnym etapie co ja, a jednak musza juz cos brać...

reklama
Dziewczyny, piszecie o różnych badaniach, które juz robilyscie, o witaminach, które bierzecie i zaczynam się martwic. Bylam u giną tydzień temu, byl to 8tc. Zrobil usg, serduszko bilo, wszystko w normie. Dal mi skierowanie na morfologię, mocz itd. No i na kolejna wizyte jestem umowiona 23 października, czyli jakos 12 tydzień, bo dopiero wtedy wraca gin z urlopu. Nie mowil nic o witaminach, tylko pytal czy kwas foliowy biorę. Myślicie, ze to normalne, czy dopiero po wynikach badan zleca witaminy? Zastanowilo mnie to, bo niektóre z Was są na podobnym etapie co ja, a jednak musza juz cos brać...

Ja sobie sama kupiłam kompleks witamin femibion natal plus (to już jest z kwasem foliowym) a luteine dostałam od ginekologa

Do góry