reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

reklama
czesc dziewczyny! zniknelam na troche bo codziennie bylo mi niedobrze i bylam niesamowicie zmeczona. dzisiaj mi troche lepiej i plus jest taki ze moge z wami popisac a minus, ze znow sie martwie czy czasem cos jest nie tak bo sie lepiej czuje :baffled:

witam wszystkie nowe mamy i gratuluje!

pisalyscie o bolach brzucha. jezeli nie sa jakies bardzo mocne to sa normalne, a nawet dobrze ze sa, bo to znaczy ze wam sie wszystko tam rozciaga ;-)

Monika co do kawy to mi gin powiedziala ze jedna mozna, ale ja juz nie pije bo mnie odrzucilo :sorry2:

Aschlee strasznie mi milo Cie tu widziec!!! :-):-) jeszcze raz gratuluje! kochana ja chyba zniknelam z forum jak mialas to drugie poronienie. pierwsze wiem ze mowili ze przez tarczyce, a znalezli jakas przyczyne drugiego? a jakie leki bierzesz? ja tez mam caly zestaw. oby tym razem nam sie udalo!

mAgniesia co do grupy zamknietej to na BB tez mozna zalozyc, a chyba lepiej zebysmy byly razem w jednym miejscu. jak juz zaloza nam watek dla siebie to mozna pomyslec o takich sprawach.

Didi Ty bylas na staraczkach prawda? gratuluje!

Asiula nasze ciaze cos strasznie podobne sa! podobny termin, wysoka beta, pryszcze, duza zmiana piersi :-)

AnnaMaria gratuluje serduszka!

engacka ja do 12tyg bym nie wytrzymala, ale jak tylko jedna chcesz prywatna wizyte to najlepiej w 8 tygodniu. bo wtedy na bank powinno byc serduszko a jak bedzie to ryzyko poronienia spada do 3% wiec bedziesz mogla spac spokojnie do 12tyg. sama czekam na USG w 8 tyg i juz nie moge wytrzymac mimo ze juz serduszko w 6stym slyszalam ;-)

Czarnulka no to rozpoczelas "zakupy" majowek! ;-)

kropeczka powiedz od razu dentyscie ze jestes w ciazy i jak jest dobry to powinien wiedzic co robic :tak:

Edit: widze ze juz mamy swoje majowe forum! stworzylam nam nowy watek z testami. podzielcie sie zdjeciami swoich!

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny :)
Zaglądam do Was jeszcze nieśmiało, bo testy mam pozytywne, ale do lekarza zeby potwierdzić, czy to na pewno to, idę w piątek :) jeśli to to, to wg moich obliczeń termin na 12.05 :)

martaha, powodzenia! :)

Kropeczka, uwierz, że gorszy dla dzidziusia jest stan zapalny w Twoim organizmie, niż leczenie u dentysty. Teraz w gabinetach są specjalne leki i znieczulenia dla ciężarnych, które sa całkiem bezpieczne. Bez obaw :)

gonia, witaj :)

Susel- bylam dobrze pamietasz susel puki co to tylko beta mogę sie pochwalic bo testu nie robił am jeszcze

Bylam u lekarza dzis i ci lekarza nie bylo ale pewne jest to ze ns 23 mam termin a urodze pewnie po 7 maja

Dziewczyny, też macie takie okropne wahania nastroju? Z jednej strony jestem szczęsliwa, z drugiej dołuję się tą sytuacją z usg, i dodatkowo mam takiego nerwa dzisiaj na wszystko, zaczynając od leniwego męża po bałagan w kuchni, na który nawet nie mam sił patrzeć a co dopiero sprzątać, ale niestety muszę, bo mężozord przeżywa ból głowy/ręki/łokcia, bardziej niż ja. Czasem mam wrażenie, że to on jest w ciąży, a nie ja.

Mam pytanie do mam dwulatków, też przechodzicie przez bunt?

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny była u dentysty okazało się że mam ten ropień i ząb do wyrwania :-( ale jak powiedziałam że jestem w ciazy to zdziwił sie troche i stwierdził ze albo usunąć bez znieczulenia zaczym on nie jest albo naciac i usunac rope i zostalismy przy nacieciu było troszke nie przyjemnie ale juz czuje ulge w czwartek mam kolejna wizyte i lekarz zdecyduje co bedziemy robic dalej z tym fantem sprawa sie troche koplikuje bo jestem we czesnej ciaży 5 ty 4 dzień co innego jak był by to juz 2 trymestr . Miała któraś z was taki problem? moze skończy sie tylko na usunieciu ropy :dry:

engacka - ja nie mam zmian nastroju, jak na razie, ale to się jeszcze może zmienić :) W pierwszej ciąży byłam łagodna, jak baranek :)
Jeśli chodzi o bunt dwulatka, to u nas zaczął się, gdy mały miał 1,5 roku i przeszło całkiem niedawno. Było baaardzo ciężko, jedyne, co się sprawdziło, to konsekwencja w działaniu, duużo miłości i cierpliwości :)

reklama
Do góry