reklama
etsa
Fanka BB :)
Nie, ale nie mogę sobie wyobrazić jak może złamać się ramą.
eM-eS-Zet
Ja jezdze po wertepach, po polnych drogach bo tu na wiosce nie ma chodnika,tez mam Bebetto i też ciężko mi uwierzyć jak można ramę złamać
smerfetka161
Zaangażowana w BB
U mnie problem wysokich krawężników. Jak podjeżdżam to koła przekręcają mi się na bok i blokują. Wózek leci w bok. A raz jak jechał samochód i się śpieszyłam to mało tych kółek nie urwałam. Jakiś dramat z tymi kołami. Tylko, że my mamy Tako.
asiaf
Cykne wam zdjęcie. Pękło jak zjezdzalam z kraweznika pod domem. Pękła rama i rozlacztl się taki łącznik. Może to przez niego to pękło nie wiem. Dobrze ze byłam pod domem bo mi wózek z dzieckiem się złożył prawie. Dotachanie tego do domu bez szkody dla dziecka to było nie lada wyzwanie.
Dobrze że nic sie nie stało dziecku.w x landerach tez ramy pekaly w jakims modelu,wiem ze poprawili to a jak kupowalam wózek to facet właśnie przywiozl taki wozek pekniety-raczka odpadla...strasznie to wyglądało .pytalam sie faceta w sklepie o to to mi powiedzial ze wózek był źle uzytkowany....kurcze ja sama nieraz zjezdzam po schodach wizkiem albo go wciągam i chyba takie opcie też powinny byc brane pod uwage bo o tragedie nie trudno a samemu wnieść wozek z dzieckiem po scjodach to dla mnie niewykonalne jest.
reklama
Ja mam wózek marki coletto. Jestem bardzo zadowolona. Wiadomo ze na tez kilka wad, ale pewnie każda z nas takie znajdzie w swoich wózkach. Najlepsza jest jednak w nim możliwość zmiany kierunku jazdy bez zdejmowania. Po prostu przedstawiam rączkę i okrecam gondolke w druga stronę. Sprawdza się gdy mala zaczyna marudzić na spacerze i chce na ręce do usypiania. Przekrecam ja a wtedy mnie nie widzi w końcu zasypia. Poza tym woze ja juz z podniesionym lekko oparciem w gondoli by lepiej widziała świat.