reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

reklama
U mnie problem wysokich krawężników. Jak podjeżdżam to koła przekręcają mi się na bok i blokują. Wózek leci w bok. A raz jak jechał samochód i się śpieszyłam to mało tych kółek nie urwałam. Jakiś dramat z tymi kołami. Tylko, że my mamy Tako.

Cykne wam zdjęcie. Pękło jak zjezdzalam z kraweznika pod domem. Pękła rama i rozlacztl się taki łącznik. Może to przez niego to pękło nie wiem. Dobrze ze byłam pod domem bo mi wózek z dzieckiem się złożył prawie. Dotachanie tego do domu bez szkody dla dziecka to było nie lada wyzwanie.

Tu pęklo

Załączniki

• 1443430095940.jpg
    1443430095940.jpg
    12,4 KB · Wyświetleń: 55
Dobrze że nic sie nie stało dziecku.w x landerach tez ramy pekaly w jakims modelu,wiem ze poprawili to a jak kupowalam wózek to facet właśnie przywiozl taki wozek pekniety-raczka odpadla...strasznie to wyglądało .pytalam sie faceta w sklepie o to to mi powiedzial ze wózek był źle uzytkowany....kurcze ja sama nieraz zjezdzam po schodach wizkiem albo go wciągam i chyba takie opcie też powinny byc brane pod uwage bo o tragedie nie trudno a samemu wnieść wozek z dzieckiem po scjodach to dla mnie niewykonalne jest.

reklama
Ja mam wózek marki coletto. Jestem bardzo zadowolona. Wiadomo ze na tez kilka wad, ale pewnie każda z nas takie znajdzie w swoich wózkach. Najlepsza jest jednak w nim możliwość zmiany kierunku jazdy bez zdejmowania. Po prostu przedstawiam rączkę i okrecam gondolke w druga stronę. Sprawdza się gdy mala zaczyna marudzić na spacerze i chce na ręce do usypiania. Przekrecam ja a wtedy mnie nie widzi w końcu zasypia. Poza tym woze ja juz z podniesionym lekko oparciem w gondoli by lepiej widziała świat.

Do góry