reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

reklama
Cześć Wszystkim Dzielnym Mamusiom ☺ mój maluszek też powoli zaczyna zauważać po co są rączki i nóżki, sięga już sam po zabawki leżące obok niego, serce ♥ się raduje nudzi mu się powoli leżenie dlatego uparcie podnosi się, leżąc w bujaczku miło patrzeć jak Bąbel z dnia na dzień jest coraz bardziej samodzielny

No piesek był kupiony dla Iki to był nie wypal. Stanowczo za stara juz była na niego a Piotruś jest zachwycony :)

Tez mam szczeniaczka-uczniaczka....to hit wśród zabawek poki co ;-) Ja dziś bylam na wazeniu Synia w związku z niedowaga pediatra zalecila raz dziennie kaszkę i co? I w 2 tyg. 500 ....a zazwyczaj było max 200

A u mnie tak:)

Załączniki

• 1443623623637.jpg
    1443623623637.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 63
Super☺kolwjny pelzak...widzę że chyba tylko mój taki leniuszek że nawet mu sie obracać nie chce ☺do siadania sie zbiera bardzo a o pelzaniu yo nawet nie myslimy.Pieknie dziecisczki sie rozwijają ☺

Każde dziecko rozwija się w swoim tempie, nadejdzie i na Wasze czas. Podobno drugie dziecko szybciej się rozwija. Ciężko stwierdzić, bo moja Maja była wcześniakiem i wszystko robiła później, więc teraz to co już potrafi Mikołaj jest dla mnie dużym zaskoczeniem.

reklama
Dokladnie każde dziecko ma swój czas na wszystko jak będzie gotowe☺nie wiem jak jest z tym ,że drugie rozwija sie szybciej bo u nas sie nie sprawdza.Maciek był szybki bardzo w siadaniu, obrotach a chodzić zaczął mając 10 miesiecy. Niby bracia sle każdy inny ,każdy ma swoje tępo ale milo tak popatrzeć jak Wasze się rwą na przód ☺a dopiero co rodzilysmy☺

Do góry