reklama
eM-eS-Zet
Fanka BB :)
U nas dziś sukces bo po zjedzeniu kaszki na noc zasnął sam w luzeczku. Pomarudzil postękal ale zasnąl.
A śpi w luzeczku od dwuch dni bo nam rama wuzka pękła...
Bebeto mnie załamało.
Tez mam Bebetto / Flavio/ poki co w całości ;-)
Ja swoją kładę od jakiegoś miesiąca w łóżeczku po tym jak wstałam w nocy żeby ją nakarmić i zobaczyłam jak w połowie nogi wiszą prawie wypadła, mało zawału nie dostałam ja chcę swój wózek sprzedać może jutro wystawie na Allegro bo choroba spodobał mi się inny i to bardzo. Obecnie mam quinny mood a chce Evo xt storm. Nie chcecie kupić quinny?
Moj wózek póki co śmiga dobrze , jedynie gondola robi się ciasna bardzo także nie jestem zainteresowana zakupem trzeciego wózka ☺wróciłam do gondoli po upałach i się już nie drze wózku☺ A byłam dziś na gimnastyce dla maluszka coś innego niż chciałam ale blisko domu☺i było super .malemu też się podobały cwiczenia ,turlania☺polecam bardzo my bedziemy chodzić ☺
U nas dziś sukces bo po zjedzeniu kaszki na noc zasnął sam w luzeczku. Pomarudzil postękal ale zasnąl.
Bebeto mnie załamało.
To super ,że zasnął w łóżeczku ☺oby tak dalej a co do wózka to jak rama pękła? Co na serwisie aci powiedzieli?
asiaf
asiaf chętnie odsprzedam swój za 1900 zł spacerówka nieużywana kupiłam do za 3400 z fotelikiem w zestawie 3w1
Mam quinnny ma strychu u teściów. Wiec puki co mam czym jeździć a bebetto jest na gwarancji wiec licze na to ze szybko mi przyszła nowy stelaż bo do naprawy to się nie nadaje.
asiaf
To super ,że zasnął w łóżeczku ☺oby tak dalej a co do wózka to jak rama pękła? Co na serwisie aci powiedzieli?
Jeszcze nie dwonilam. Bratowa szuka karty gwarancyjnej.
etsa
Nie dziwię się, że Cię złamało.U nas dziś sukces bo po zjedzeniu kaszki na noc zasnął sam w luzeczku. Pomarudzil postękal ale zasnąl.
Bebeto mnie załamało.
reklama
etsa
Ach ten słownik, nie złamało tylko załamało.