reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

reklama
Wiem , że to nie za bardzo odpowiednie miejsce ale szacunek nalezy sie zawsze i wszędzie . Zmarł wspaniały człowiek Władysław Bartoszewski .

Zgadza sie bardzo mądry ,wspanialy czlowiek i dożyl naprawde pieknego wieku ....
A wracając do tematu dzieciowego to wszedzie pisza ze pod koniec ciazy dziecko sie mniej rusza ,moje jest bardzo ruchliwe caly czas nie zauwazylam zeby byl jakis spokojniejszy... ovzywiscie sie ciesze, ze tak sie wierci tylko nijak sie to ma do tego co czytam

Gratuluje nowego dzidziusia :)

Witam w klubie ja już wieczorem to ledwo chodze. Ciekawe kiedy zacznie sie ten moment że dziecko będzie przez większośc czasu spać. czekam i czekam. bolą mnie już żebra wszystko. ale co ja Wam smęce jak każda na podobnym etapie.

Ach, zaczynamy się powoli rozkręcać :D Gratulacje Molisek!

Amazonka, nie przejmuj się smęceniem, trzeba się trochę wygadać, bo znoszenie dolegliwości w milczeniu wcale nie pomaga ;) Ja wczoraj na spacerze myślałam, że podwiążę sobie brzuch na chustce, tak mnie wszystko uciskało na dole :> A jak po powrocie położyłam się, żeby dać odpocząć miednicy, to moje żebra zostały skopane :p

mijaka dokładnie jak za długo postoje aż mnie kłuje cały dół jak się położę żebra bolą. I jeszcze wokół jak sie położe polezeć to mam wrażenie że wsyztskich tym drażnie. Np na przeciwko mnie mieszka babcia. Wczoraj wygoniłam dzieci (z moje z dziećmi kuzynki) na dwór bo miałam ich już dośc i sie położyłam wchodzi moja babka i mówi o już sie uwaliłaś. nosz kur,, brakło mi słów. :angry::angry: ale przecież ciąża to nie choroba więc jak mogę być zmęczona., najgorsza znieczulica wśród kobiet co każda z nich rodziła- Szybko zapominają że można mieć dość.

reklama
Do góry