reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

Etsa - nie przejmuj się leukocytami. One tylko świadczą że możesz mieć jakąś infekcję. W ciąży infekcje są normalne, już są, już ich nie ma. Może posmaruj się clotrimazolem i wszystko.

Migotka - super że wizyta udana. Waga maluszka też ok do porodu naturalnego.

reklama
Uff, mamy się dobrze :-) dzisiaj rano miałam mieć wizytę, więc wczoraj nie pojechałam na IP. Sprawdzałam ruchy małego + tętno, wszystko było w porządku więc starałam się nie panikować. Przeleżałam do dzisiejszej wizyty. Miałam ktg, wszystko w porządku. Główka jest już bardzo nisko i uciska na narządy, stąd to okropne kłucie w środku + ból nogi w pachwinie. Szyjka zaczyna się rozwierać, więc wkrótce powinien pojawić się czop. Krew może być też od współżycia, które akurat dzień wcześniej było. Na moje pytanie czy w takim razie koniec, lekarka powiedziała, że "nie, skąd" :-D wszystko jest w każdym razie w porządku, więc odetchnęłam z ulgą :-) po badaniu to dopiero zaczęłam krwawić. Teraz leżę i odpoczywam wreszcie :-D a no i zaczęłam się z wrażenia pakować :-D
Ja leukocyty mam też podwyższone już od dawna, robiłam CRP ale w normie, więc nic z tym lekarze nie robią. Za to wyszedł mi paciorkowiec :-(

Ja dzis po wizycie mała wazy 3200 ale dr twierdzi, że na pewno więcej, bo nie może jej całej dobrze zmierzyć .
Jutro 38 tydzien
Hm kazała zadzwonić do niej jak bede rodzic i nie mówiła nic, żebym umówiła sie na następna wizytę :)

Ucina mi posty przez aplikację a tyle się napisałam. ... Corrine super ze wszystko dobrze.Matik to już taka fajna waga i fajny tydzień można śmiało rodzic☺a już jakieś oznaki masz?

reklama
Boże a mój chłop będzie gigantem i to jedyna żecz która mnie kusi do tego żeby jak najszybciej urodzić. Mam plan pogonic go troszkę w piątek jeszcze zobaczymy po badaniu które mam w czwartek.

Do góry