reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

reklama
U mnie nie było nakazu postu. Myślałam, że pewnie dziś mi zabroni, ale lekarka powiedziała, że nie ma przeciwskazań. Położne za to były zdziwione, że seks jeszcze uprawiamy :-) więc pewnie wszystko zależy od szkoły i doświadczenia. To tak jak z nacinaniem krocza, podobno Polska jest w tym temacie bardzo zacofana...

Widzę, że większość z Was już chce przyspieszyć poród :-) ja też mam już dość tych wszystkich bóli i dolegliwości, ale wolę, żeby mały jeszcze tam posiedział jak najdłużej. Może to też dlatego, że ja jestem za Wami 1-2 tygodnie :-) za tydzień może zmienię zdanie :-D poza tym, trochę mnie przeraża myśl, że to już tak niedługo, zaczynam myśleć o porodzie i o tym jak to będzie później.

A ja dzis miałam nic z głowy .
Mała tak fikala w brzuchu, że nie miałam pomysłu co zrobic , żeby przestała . Przewracałam sie na boki , kołysałam, schylałam, chodziłam i nawet podskakiwałam :) wiec pomyslałam hm... Moze mała jest głodna ????
Poszłam na siłę wcisnęłam kanapkę i Spokój !!!
a ja padłam uf...
Jeszcze takich akcji , nie miałam

reklama
Do góry