reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2015

Najważniejsze, nie dać się zwariować. Być czujnym ale też nie tracić głowy. Na pocieszenie powiem ze tylko 2 procent kobiet ma niby niewydolnośc szyjkowa. Która była dobra ze statystyki? Skoro ja jestem w tych dwóch procentach to wy macie duże szanse się uchronić ;-)

reklama
Migatka jakby patrzeć na statystykę to przy twojej niewydolności ro juz żadna z nas nie powinna jej mieć :p nie ma nas więcej niż 50 ciężarówek :)

Ja mam na razie dość długą szyjkę (4cm). Mam nadzieję, że już tak zostanie.

Brzuch mnie wkurza.
Zaczyna mi przeszkadzać i mam wrażenie, że się zrobił mało pojemny.
Najadłam się dziś strasznie.. Wiem, ale nie mogłam się powstrzymać. Teraz mam wrażenie, że zaraz pęknę!
Kiedyś bez problemu bym to wszystko pochłonęła i brzuch miałby się dość dobrze, a teraz czuję się, jak nadmuchana. :cool:

Hej z rana
Ja jak byłam w ciaży z bliźniakami to szyke sprawdzali sie tylko palpacyjnie I określano czy jest dług czy krótka czyli mozna to prawdzicbtyle ze nie z taka dokładnością jak teraz
Mi na badaniu przez usg od dołu sprawdziła szyke u wyszło 33 i powiedziała ze idealnie
Ale Rukmini skoro ty masz 4 to masz sporo dłuższą

Brzuszkiem sie nie przejmuj bi jak leżysz to dzidzia sie inaczej układa i dlatego może Ci sie wydawać ze brzuszek mniejszy

Ja ostatnio jak rano sie budzę i śpię na boku to jak położę sie na plecy to brzuch jest mega do góry wypchany

A ja we wtorek kolejna mam wizyte super :)

ImageUploadedByForum BabyBoom1419156881.438578.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1419156881.438578.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1419156881.438578.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 63
Hej dziewuszki. ,dawno mnie tu nie bylo i nadrobienie waszego pisania graniczy z cudem ;) a ja leze sobie w szpitalu,jakiegos malego plamienia dostałam wczoraj nie wiadomo z jakiego powodu a na usg polowkowym wszystko wyszlo ok i z dzidzia i z lozyskiem. Mowia ze moze jakies naczynko znowu mi peklo nie wiadomo, dostalam imunoglobuline bo mam ujemna grupe grwi. Na szczescie crp i morfologia wyszły mi o dziwo dobrze :)

reklama
Do góry