reklama
katagorka20
Fanka BB :)
Dziewczyny czy 33 cm w 20 i 2 dniu to dużo ?? Czy sie baba pomyliła?? Bo cos mi sie tu nie zgadza zeby moja dzidzia już taka była
Wydaje mi się że to pomyłka. U mnie powiedział ze coś okolo 21 cm a z usg 20tc4d
Lisica.
Asiaf no dokładnie tak... Za co taka osoba ma żyć... A wcale się nie spieszą z wypłacaniem, do 30 dni mają czas... Mnie to wpienia, jakby nie mogli traktować małych firm tak, jak dużych, że to pracodawca wypłaca i się rozlicza z ZUSem :-/
Po wizycie wrażenia w miarę pozytywne. Polowkowe zaliczone, wszystko ok, synek potwierdzony, wg usg 20 tc.
Szyjka troszkę dluzsza 30 mm. Szew trzyma. Leki bez zmian. Teraz zbliża się najgorszy czas dla mnie. Właśnie teraz zaczęło się coś dziać gdy Straciłam mojego pierwszego synka. Oby przetrwać do końca lutego, później będę trochę spokojniejsza. Psychicznie jestem juz mocno zmęczona... Nawet Świąt już mi się nie chce...
Najważniejsze że szew trzyma, szyjka nawet dłuższa. Tego się trzymaj! Myślałam o Tobie. U mnie też forma psychiczna słaba
Millly
KARENM- objawy były Bardo błahe. Dziwne Uczucie tam na dole. Jakby parcie delikatne nie bolesne i większa ilość wodnistej Wydzieliny. Żadnych boli czy Skurczy. Dlatego to był taki szok. Samej Ciężko Sprawdzić szyjkę bo czasem jest Wyżej czasem niżej i jedynie usg daje miarodajne dane. Zwłaszcza gdy mowa o rozwarciu wewnwtrznym ktoego nie da się sprawdzić w badaniu palpacyjnym.
Dziewczyny Bardzo Dziękuję za wsparcie i apeluje do Was żebyście w okolicach 20-24 tc domagały się choć raz usg szyjki, to trwa minutę a może zapobiec tragedii.
Dziewczyny Bardzo Dziękuję za wsparcie i apeluje do Was żebyście w okolicach 20-24 tc domagały się choć raz usg szyjki, to trwa minutę a może zapobiec tragedii.
asiaf
Asiaf no dokładnie tak... Za co taka osoba ma żyć... A wcale się nie spieszą z wypłacaniem, do 30 dni mają czas... Mnie to wpienia, jakby nie mogli traktować małych firm tak, jak dużych, że to pracodawca wypłaca i się rozlicza z ZUSem :-/
Akurat to rozumiem bo może się okazać ze pracodawca musiał by więcej zapłacić pracownikowi na L4 niż odprowadzić do zusu i wtedy pracodawca jest stratny w danym miesiącu. Nie karzdy pracodawca by to udźwignal.
reklama
Matik2012
21 Oki widzisz to cos musiała nie zrozumieć
Ale fakt że główkę mam przy lewym udzie a pupę i nogi pod żebrami
Ale fakt że główkę mam przy lewym udzie a pupę i nogi pod żebrami