reklama
lisica zazdroszczę śniegu, u nas tylko szaruga...
ja również
Postaraj się nie przejmować wynikami, pójdziesz do gina i on zadecyduje co wtedy, ważne że na początku nie byłaś chora, ja ciągle muszę uważać bo wogóle nie chorowałam co aż dziwne.
Dopadł mnie leń
Hej wszystkim Kasiom wszystkiego najlepszego
Aaaale sobie pospałam dopiero wstałam...
Ja też nie mam dostępu taki komunikat wyskakuje...
Beata. nie masz dostępu do tej strony. Prawdopodobne powody to:
Powodzenie dla wizytujących
Aaaale sobie pospałam dopiero wstałam...
Ja też nie mam dostępu taki komunikat wyskakuje...
Beata. nie masz dostępu do tej strony. Prawdopodobne powody to:
- Twoje konto nie ma wystarczających uprawnień, aby przeglądać tę stronę,
- Próbujesz edytować cudzą wiadomość lub wykonywać jakiekolwiek inne akcje administracyjne,
- Twoje konto nie zostało w pełni aktywowane lub jest wyłączone przez administratora
Powodzenie dla wizytujących
Ostatnia edycja:
Czarnulka7891
Fanka BB :)
Dzień dobry :-)
Wszystkim Kasiom wszystkiego najlepszego w dniu imienin :-*
kciuki za wizyty! &&&
Podeślijcie do mnie tego śniegu, bo u mnie 2st. bezchmurne niebo i pełne słońce....
Idę sprawdzić czy u mnie zamknięty działa
Wszystkim Kasiom wszystkiego najlepszego w dniu imienin :-*
kciuki za wizyty! &&&
Podeślijcie do mnie tego śniegu, bo u mnie 2st. bezchmurne niebo i pełne słońce....
Idę sprawdzić czy u mnie zamknięty działa
kokardkaa
U mnie też sypie byliśmy z młodym 20min na spacerze ale taki mokry ten śnieg że trzeba było wracać bo czapki i rękawiczki przemoczone.
Beata, Lisica moze faktycznie to o tą kropeczke chodzi, Katagorka na wizycie jak wróci to pewnie będzie mogła to sprawdzić.
Beata, Lisica moze faktycznie to o tą kropeczke chodzi, Katagorka na wizycie jak wróci to pewnie będzie mogła to sprawdzić.
Czarnulka7891
MAgnesia, ja najczęściej czuje że idzie takie spięcie, i rozpływa mi się po brzuchu do wielkości i kształtów miej więcej awokado. Nie boli ale gdy dotkne palcem to to miejsce jest twarde i czuć zresztą takie dziwne napięcie. Tak przez chwilę i odpuszcza...
ja kupiłam siostrzeńcowi mojego M klocki Lego Technik ale on ma już 11 latMacie już prezenty lub pomysły na prezent dla dzieci od Mikołaja? bo ja się głowię co mojemu urwisowi kupić i nie mogę się zdecydować :-/
reklama
Macie już prezenty lub pomysły na prezent dla dzieci od Mikołaja? bo ja się głowię co mojemu urwisowi kupić i nie mogę się zdecydować :-/
Latająca wróżka i gadające lusterko ;-) moja to taka mała modnisia. Zresztą sama to chce bo reklamowali w przerwach między bajkami ;-)