reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2015

reklama
Ja miałam 3.08 ;)
Jak byłam tydzień temu w pt to był pęcherzyk, a w pon kilka dni wcześniej jeszcze nic. Pewnie wsz zależy też od sprzętu, więc nie martw się

Hejka :-) dzisiaj umówiłam sie na wizyte, którą mam dopiero 3 pazdziernika także troche sobie poczekam ogólnie od tygodnia pobolewa mnie brzuch i piersi ale tak samo miałam do końca poprzedniej ciąży . Dzisiaj miałam straszny dzień byłam odwiedzic tate , który ma nowotwór i jest z nim kiepsko :sad: wróciłam do domu z płaczem dobrze ,że był mąż bo pewnie bym znowu wyła a pół dnia ale jakoś wziełam sie w garść i tak do nastepnej wizyty

Kika
tak to bywa z tymi terminami, to sie potem tak ciagnie w nieskonczonosc.
Badz dobrej mysli jesli chodzi o tate.
Nas tu juz takie multum ze nie lapie kto co jak i wgl :-p kiedy ja to nadrobie i ogarne :rofl2:

Dokładnie sporo nas tu ja według miesiaczki bede mieć termin na 23 maja natomias moja siostra dwa tyg wczesniej wizyta dopiero za 3 tyg bo to dopiero 4 tydzien i ginekolog stwierdził że wcześniej nie ma sensu żebym przyszła bo i tak nic nie będzie widać...

reklama
Hej nie wytrzymałam i dzis wniłam się na wizyte
Kropek jest :)
I serduszko tez nawet słyszałam i płakałam ze szczęścia wspaniałe uczucie
Z rozmiaru termin wyznaczyła na 8.05.2015
ImageUploadedByForum BabyBoom1410534356.495762.jpg
I 3D szok :)
ImageUploadedByForum BabyBoom1410534396.456313.jpg

Juz jest spokojna :) ale to pewnie na kilka dni ;)

Buziaki i miłego wieczoru

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1410534356.495762.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1410534356.495762.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 67
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1410534396.456313.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1410534396.456313.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 66
Do góry