reklama
Czarnulka7891
Fanka BB :)
Bella, biedna:-* ja się nie znam, ale mam nadzieje że szybko Ci przejdzie :-)
P
_pietrucha_
Gość
Bella to moze byc spojenie lonowe ... czasami tak wlasnie boli. Trzeba to sprawdzic u lekarza na wizycie,bo moze sie ono rozchodzic.. znajdz pozycje w ktorej ci najwygodniej. Nie stawaj na jednej nodze np przy wkladaniu spodni,bo wtedy zapewne boli bardziej. Czasami tak jest i nie oznacza niczego groznego. Warto to jednak sprawdzic.
E
Eweli85
Gość
Bella kciuki zeby bol ustapol.
Lisica ja tez jestem pewns ze jam powtorzysz badania to wszystko bedzie ok. Nie stresuj sie niepotrzebnie poki co.
Bozka super ze lekarz sie sprawdzil teraz na wizycie.
Mitaginka jakie pysznosci przygotowujesz?
Bella a moze za dlugo siedzialas??
My mielismy przugode bo maz dostal krwotoku i jak pojechalismy na oddzial to zalozyli mu dodatkowy szef.
Spokojnej nocy mamuski
Lisica ja tez jestem pewns ze jam powtorzysz badania to wszystko bedzie ok. Nie stresuj sie niepotrzebnie poki co.
Bozka super ze lekarz sie sprawdzil teraz na wizycie.
Mitaginka jakie pysznosci przygotowujesz?
Bella a moze za dlugo siedzialas??
My mielismy przugode bo maz dostal krwotoku i jak pojechalismy na oddzial to zalozyli mu dodatkowy szef.
Spokojnej nocy mamuski
Eweli poszperalam w necie i robię skrzydełka z kurczaka w marynacie z limonki imbiru sosu sojowego papryki chili i czegoś tam jeszcze. Szaszłyki . Ciasto owsiane czekoladowe. I drugie mali owe z galaretka. Do mięs dwa sosy. Co z tego wyjdzie to nie wiem. Planu b brak ;-)
reklama