reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

Vilena.. [']
:-(

Mnie dziś głowa nie boli (jakiś cud chyba!).
Dojrzewam do pojechania po jakiś większy stanik.
W moich starych fiszbiny zaczynają mnie dziabać z boków piersi. dotychczas były tak na styk styków, ale teraz to już chyba lepiej się przerzucić na coś większego.
Zastanawiam się, ile razy jeszcze będę zmieniać rozmiar, bo szkoda mi kasy na bieliznę (gustuję w takiej nieco lepszej, nie żaden chińczyk, tylko Effuniaki itd). Kupiłam przez net używane, ale póki co za duże są, bo rozmiar większych nie było, więc wzięłam dwie miski więcej.
Poszperam w TK Maxxie. Chociaż sobie coś zmierzę i określę swój obecny rozmiar. :cool2:

reklama
Beata kupiłam taki leżaczek bujany z zabawkami. Założyłam nowy wątek na zakupy i tam wrzuciłam zdjęcie.

majowka gratuluje udanej wizyty! Maluszek napewno spał dlatego taki mało ruchliwy.

mieloneczka oby Ci się to krwawienie już nie przytrafiło! Mimo ze to u Ciebie nic groźnego to jednak stres napewno wielki.

eweli w sumie to nie mogę powiedzieć ze się na matę zdecydowałam. Ta sama kobieta która sprzedawała ten leżaczek, miała matę i wzięłam. Bardzo tanio wiec jak stwierdzę ze się do niczego nie nadaje to kupie inna :-p Wrzuciłam na wątek zakupowy.

Matik gratuluje potwierdzenia dziewczynki! Lista zaktualizowana!

mAgniesia jak ja Cię rozumiem z tym zakazem! Mieliśmy zakaz na początku ze względu na historie poronień. Potem w końcu dostaliśmy pozwolenie ale trwało tylko dwa tygodnie bo miałam plamienie i okazało się ze łożyska leży na szyjce. Jak powiedziałam mojemu ze znów jest zakaz to tez się załamał :sorry2: I nawet nie dopuszcza do siebie myśli ze to może byc zakaz na dłużej :-p

Vilena bardzo bardzo mi przykro :-(

Rukmini ja tez właśnie kupiłam nowe staniki. Z tego samego powodu co Ty chciałam jak najdłużej poczekać, ale już mnie wszystkie Piły, a w tych nowych idealnie!

Dziewczyny! Widzę ze nie tylko ja już robię zakupy wiec założyłam wątek gdzie możemy się nimi chwalić i sobie radzić. Zapraszam!:-)

Suselek super a Ty kiedy masz wizyte :) moze tez juz dojrzy kto tam siedzi u Ciebie :)
Super wątek wow juz zakupy szok

Współczuje wam zakazów seksowania uf my na szczescie nie mamy :)

No co Wy. Tymi głowami macie , wszystkie boli głowa ???
Moze na spacer dotlenić się?

Cześć Diewczyny.
Jestem tu nowa ale miło do Was dołączyć. Ja mam termin na 15 maja, zaczęłam 14 tydz.
To moja pierwsza , baaardzo baaardzo dług wyczekiwana ciąża ( ok 10 lat :)):tak:

Ja się dziś czuję super, jak nie ja! :-)

Za to żadnego stanika w moim rozmiarze nie było.. Szukałam 70DD. :-( W dodatku same gąbkowane, a ja takich niecierpię, bo przypominają mi, że mam mały cyc. Jak nosiłam push up'y, to wieczorem zdejmowałam biust razem ze stanikiem. :baffled:

Ale mąż kupił sobie kurtkę i mnie już przy kasie namówił na zegarek. Idiotka! Wzięłam zegarek za stówkę, tylko dlatego, że był śliczny fioletowy i bardzo mi pasował do paru ciuchów.

70 DD to mały cyc?? Rukmini co Ty piszesz?? Chyba małych cyckow nie widzialas:) ja nosze 80 DD albo 80 E i mowie ze mam za duże:)

reklama
Teraz mam 70DD i mi się podoba nawet, bo taki pełny u góry jest. Wcześniej miałam 65DD/70C/w porywach do 70D (zależy od firmy i modelu) i to wg mnie mały biust. Taki do przykrycia męską dłonią, spod której prawie nic nie wystaje. :cool2:
Mój ideał to byłby 65F (taki akurat - już całkiem widoczny, ale jeszcze nie za duży). Strasznie bym takie chciała, ale matka natura poskąpiła. :sorry2:

Do góry