reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2015

Hej dziewczyny :) Gratuluje udanych wizyt :-) Czarnulka rzeczywiście chyba sie przykleiła do fotela :-D Mi chyba znów przypałentało sie jakies paskudztwo bo strasznie mnie ucho boli:no:

reklama
kropeczka oby to nie było zapalenie ucha!!

Rukmini w jakiej dzielnicy mieszkacie?

Dziwczyny myślę o jakiejś fajnej elastycznej małej-czarnej, która fajnie podkreśli mały brzuszek . W poprzedniej ciąży miałąm taką zwykłą najzwyklejszą no name z allegro ale mi się zmechaciła i brzydko wygląda. Potrzebuję takiej samej a nie mogę nigdzie znaleźć. Może kojarzycie gdzie takie sukieneczki teraz są?

kropeczka oby to nie było zapalenie ucha!!

Rukmini w jakiej dzielnicy mieszkacie?

Dziwczyny myślę o jakiejś fajnej elastycznej małej-czarnej, która fajnie podkreśli mały brzuszek . W poprzedniej ciąży miałąm taką zwykłą najzwyklejszą no name z allegro ale mi się zmechaciła i brzydko wygląda. Potrzebuję takiej samej a nie mogę nigdzie znaleźć. Może kojarzycie gdzie takie sukieneczki teraz są?

Wiesz co ja ostatnio widziałam w butiku mohito i pewnie w paru innych śeciówkach też dostanniesz chodzby w takim reserved

Eweli85,
Ochota (Rakowiec).

Ból głowy się nasilił. Już nie da się funkcjonować. Leżę..
A zaraz muszę iść z psem do weta.

Ja dziś też z bolącą głową... :(
Do tego ubzduraliśmy sobie mały remont sypialni i niedobrze mi jak patrzę na ten syf!

Lisica współczuję bólu głowy. Dziś wpadła mi w ręce książka korżawskiej o dzieciach i ciąży - medycyna naturalna. Może tam znajdziesz dobry sposób na uporczywy ból?

Poczytam jeszcze, ale chyba naprawdę pójdę do neurologa.
Tylko, czy będzie mi umiał pomóc w ciąży?
Boję się, że powie, to co już wiem i że nic nie zrobi, bo nie będzie mógł mi nic przepisać.
Ale jak sobie pomyślę, że tak boleć może mnie przez wiele miesięcy, to... brak cenzuralnych słów. :no:
Do wytrzymania jest, gdy nie ruszam głową. Przy każdej zmianie pozycji jest koszmar. Głowę mi rozsadza.

reklama
Do góry