reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

reklama
Beata, sama się sobie dziwie, że jestem opanowana. Może to dlatego, że byłam przez lekarza przygotowana na to, że krwiak może zakrwawic.

Pietrucha, a ja już nawet po szpitalu jestem, bo 2 tygodnie temu krwiak (o którego pojęciu wówczas nie miałam) pękł i dość silnie krwawilam. Na patologie spędziłam 5 dni, po których krwawienie ustalo. Teraz biorę leki takie jak w szpitalu... Magnez i progesteron (nazwa famenita, bo mieszkam w DE i tu jednak trochę inne nazwy leków) teraz plamienia mam w różnych odcieniach brązu.

Katagorka :-*
Minie na pewno...! Wspominałam tutaj chyba tez, że przez miesiąc miałam silne wymioty... Dochodziły do 5 x dziennie...do tego mdłości, ból żołądka... Smuteczek ...I nagle z dnia na dzień wszystko minęło i nie wróciło :)

Asiaf, bo panika mi tu nic nie pomoże... Tylko bólu brzucha mogę się dorobić i silniejszych plamień.
teoretycznie mam wizytę 6.11, ale jutro mam zamiar znów wbić się bez kolejki...Niby jestem spokojna, ale plamienie trwa już 3 dzień wiec chce sprawdzić, chociażby jak długo jeszcze.

Piszecie o autach, mój też by chętnie zmienił, ale mamy w zasadzie nowe auto (mamy od 1roku,a auto jest 3 letnie- marzenie mojego chłopa, do tego sportowe, ale i rodzinne więc to go jeszcze powstrzymuje :-D

asiaf z fotelikiem to napewno masz racje ze wygodniej jak na chwile sie gdzies wyskakuje, dlatego zostawiam sobie opcje otwarta i kupuje maxi-cosi, ktory pasuje do wozka. jak sie okaze, ze jednak potrzebuje z tego korzystac, to maz szybko skoczy po adaptery ;-) a poza tym to bede meza wysylac po zakupy ;-)

karenm dzieki za informacje! tak wlasnie czytalam ze troche to trwa. narazie patrze optymistycznie, zobaczymy jak dlugo wytrzymam z odciaganiem w pracy. szefostwo raczej nie bedzie mialo nic przeciwko.

pietrucha jak milo Cie tu widziec! nie wiem czy mnie kojarzysz, ale poznalysmy sie na innym watku. strasznie sie ciesze ze wam sie udalo i ze juz tak daleko jestes. oby wszystko bylo dobrze!

Matik u mnie to samo! lepszy humor, wieksze libido i ogolnie jest duzo lepiej! :-)

Passoa moj tez co chwile mowi ze trzeba zmienic auto na bardziej rodzinne :laugh2:

Czarnulka dobry pomysl z przyspieszona wizyta! moze sie troche uspokoisz.

Pietrucha i teraz też cię nie oszczędza że się z krwiakiem musisz męczyć? :(

Czarnulko trzymaj się dzielnie, niech się ewakuuje na dobre! I jeśli będziesz spokojniejsza to jasne - przyspiesz wizytę!

Susel co u ciebie Kochana? Tak mało o sobie piszesz, o swoim samopoczuciu.

Ja się nie mogę doczekać wtorku i wizyty. Mam nadzieję że wszystko jest w porządku bo ostatnio miałam 3 dni rewolucji żołądkowo-wątrobowych, z bólu aż oddychać mi było ciężko :-/

Susel rada na przyszlosc w przypadku zaswiadczenia lekarskiego ze karmisz pracodawca ma obowiazek dac ci dwie dodoatkowe przerwy 30 monutowe w pracy. Istnieje mozliwosc polaczenia ich w calosc i wychodzenia po prostu wczesniej o godzine z pracy. To zalezy od tego co tobie bedzie bardziej pasowac

reklama
Do góry