reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

Molisek nie chce podwazac slow p. Gin ale pewnie jej chodzilo o to ze za dwa dni skonczysz 13 tydzien. I wejdziesz juz w 14. Mialysmy prawie miesieczna dyskusje na kwietniowkach na ten temat lacznie z przepytywaniem ginow oraz sprawdzaniem pism na necie. I tak wyszlo na to ze sie to opisuje.

reklama
Witam dziewczynki ! ;*

Ja dopiero od dziś wiem co to są nudności ;/ jejku jak mnie meczy dziś, a zwymiotować nie potrafię ;(

Czekam i czekam na list ze szpitala i się doczekać nie mogę, chcę już usg...

Co to są te badania PAPPA czy ktos by mi to mógł na chłopski rozum wytłumaczyć ;-)

Karenm 13tydz i 1dz to jesteś w 14tyg tak jak napisałaś :)

U mnie po wizycie ok dzidzia szalała, rączki, nóżki i inne narządy na swoim miejscu :) przezierność karkowa ok, jest kość nosowa czyli ogólnie wszystko w jak najlepszym porządku. A i dzidziol ma 7cm :D co do płci to czekamy na następną wizytę czyli za 5tygodni.

reklama
Do góry