reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

reklama
Ok molisek, dzieki!

Cieszę sie z waszych wizyt, ze udane ;-) zazdroszczę, ja tez wierze w to ze u mnie wszystko ok ;) tylko czekam na potwierdzenie.
Polezalam i trochę mi lepiej, ide zaraz obejrzeć geslerową ;-) chociaż trochę się waham bo mam też fajna książkę ;-) no ale książka bedzie w sam raz jak w tv nic nie bedzie, nie?
Tak się cieszę ze jutro już piątek, już mam dość tej roboty mojej! W sobotę doprawiamy mojego B 28 urodzinki ;) jutro już muszę coś przygotować, bo w sobotę się nie wyrobię, lubię pichcić takze problemu nie ma.
Pozdrowionka i miłego wieczoru ;-)

reklama
Zapomniałam wam dopisać 12tc 5 dni 6.67cm :-) niestety fotek brak:-( aparat zaczął fiksowac w momencie wydruku i drukowal same białe kartki,ja to mam normalnie pecha:-( ale widzieliśmy i to się liczy:-D
Matik jeszcze za wcześnie by aż tak dokładnie stwierdzić,dowiemy się przed świętami taki mały prezencik na swieta:-D

Molisek, o pechu to ja mogę mówić. Czekałam miesiąc na wizytę, a okazalo sie na miejscu, ze akurat w czwartki pokój z usg zabiera inny lekarz (radiolog czy jakis) i nie mialam usg. A panie w rejestracji, wiedzac ze w ciąży jestem nawet nie powiedziały ze w czy nie ma usg. No wiec czekam jeszcze tydzień, bo gin mnie wcisnal na samo usg mimo braku miejsc na przyszły piatek. Teraz czekam w poradni przyszpitalnej, bo juz mialam tu umowiona wizytę po skierowanie na badania, ale jak mu o tym powiedzialam, to stwierdził ze tu nie będzie mi robil usg, bo aparat ma 25 lat i on na nim nic nie widzi :D

Do góry