reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

reklama
No i dostalem ten jednorazowy antybiotyl w proszku co prawda dwoe dawki odrazu, lekarz paniki nie zrobil z tym moczem jak wysluchal ze u mnie to norma. Dzidzia jest ale niewiele widzialam bo u mnie monitorka nie widac. Wydruk tez dostalam ale nie ejst taki czytelny k
Jak wasze, bo jednak przez brzuch z taka iloscia skory i tkanki tluszczowej gozej widac :) w piatek mamay prenatalne to bede miala ladne zdjecia i wstawie.

Katagorka pytalas czy mnie cos boli, bola mnie mocno ledźwia szczegolnie po dzisiejszych 4 godzinach na krzeselku w poczekalni ale nie ma to zwiazku z stanem zapalnym w moczu. Ja mam bezobjawowy jak juz posalam, gozej ze w ciazy w okolo 40 - 60 % przypadkow takiego bezobjawowego nieleczonego konczy sie zapaleniem nerek wiec leczyc trzeba zebybsie nie rozchulalo.

Hej Mamusie :)

Ja dzisiaj sie lenie caaaly dzien :) zrobilam tylko spaghetti i ogarnęłam trochę.

Ja ostatnio tez mialam usg przez brzuch ale lekarka malenstwa nie mierzyła tylko sprawdzała akcje serca. Teraz bede miala wizyte w 14 tc woec pewnie juz przez brzuch.

Właśnie sie zastanawialam co dzieje sie z dziewczynami. Katka, Klara sie nie odzywają. Tak samo Aschlee a miala chyba termin na ten sam dzien co ja. Zreszta bardzo dużo dziewczyn było a teraz nie ma :(

HOP HOP!!! GDZIE JESTEŚCIE ????!!!

Katagorka ja mam tak gdzies z 35 kulo nadwagi wiec tego tluszcu na brsuchu sporo + troche wiszacej skóry po pierwssej ciazy i to bardzo utrudnia poglad. Wiem tylko ze serduszko bije ok a maluch ma okolo 6 cm :)

Wkrótce juz będziemy się powoli dowiadywać co mieszka w brzuszkach.
U mnie 12 tydz a mdłości nadal i te bóle.
Czarnulka u mnie już 5 tyg się krwiak wchłania plackiem leżę nie licząc WC i tydzień temu był co prawda mniejszy ale nadzieje miałam wieksze

reklama
Do góry