reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

Już po konsultacji z moim panem ginekologiem. No niestety to objaw kolki nerkowej. Mam brac antybiotyki nospa doraźnie paracetamol. Jakby ból po paru dniach nie zmniejszał się to pokazać się u niego.
Aha jutro normalnie idę na usg genetyczne. Oby tylko dzidzius był zdrowy.

reklama
No i stan zapalny mi tam hula na calego. Leukocytow powyzej 50 w moczu :( bialko slad bakterie liczne... Zobacze co dostane ale watpie zeby mi pomoglo chociaz trzymam kciuki :p

Asiaf pewnie posiew do zrobienia i antybiotyk cię czeka.

Katagorka kurcze, współczuję Kochana :( trzymam kciuki za jutrzejsze usg!

Kinia mój synek póki co chce braciszka, siostry nie bierze pod uwagę ;) ale nie jest wylewny w uczuciach, nie tuli się do brzucha, czasem tylko zapyta kto jest w środku ;)
U mnie wie cała rodzina. W lutym poroniłam, teraz początek ciąży miałam zagrożony (plamienie), leżałam w szpitalu i wieści się rozniosły.

Millly no to rzecz, że tak powiem, gustu ;) najważniejsze by pomogło.

Nie musze robic posiewu bo wiem ze to e.coli :) mam ja w moczu caly czas miedzy cizami tez mam taki stan moczu bez objawow ale w ciazy wiadomo badaja i lecza :p

I tak Ci nie uwierzą na słowo :-p chyba że masz tę e-colę udokumentowaną.

Któraś z was wie co się dzieje z Katką? Dawno jej nie było.

Matik, czaruj dalej :) bo też mam takie wrażenie :D zobaczymy czy się sprawdzi :)

Jeszcze co do krwiaka, mam czas. Niech się wchłania. Na prawdę nie chce znów przeżywać tego strachu.... Poza tym to krwawienie jest niebezpieczne dla zdrowia dziecka i nie chce go narażać.

reklama
Hello.

Wpadłam powiedzieć, że mam się dobrze, ale znacznie lepiej mi się żyje bez forum.
Nie nakręcam się, nie zastanawiam się co i jak, nie denerwuję się tym, że ciągle ktoś ma wizytę, a ja nadal czekam.
Jak nie czytam nic na ten temat, to mi duużooo łatwiej.

Pozdrawiam! ;-)

Do góry