reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2015

reklama
Passowa zrób sobie marchewkowe, banalne szybkie i ten cynamon odealnie ożezwiajacy i rozgrzewajacy. Jak mnie mocno mulio to bylo jedyne ciasto ktore z cieplym mleczkiem idelanie wchodzi.

Witam się sobotnio u mnie też dziś pięknie więc korzystaliśmy ile się dało, po południu basen i tak zleciał cały dzień. Ciasto miałam w planach ale na planach się skończyło ;)
Co do dolegliwości to u mnie już też spokój rzadko kiedy mnie zmuli czy coś choć z jedzeniem to jeszcze różnie więc jem tyljo to na co mam naprawde ochote.
Jeśli o wygląd chodzi to ja też straszę hehe bywało lepiej ale co do tego jak się wygląda na chłopca czy dziewczynke to niewiele w tym prawdy, moja sis ślicznie wyglądała całą ciąże i urodziła piękną dziewczynke. Ja w poprzedniej ciąży też miałam cere jak pupcia niemowlaczka ani jednego syfka i chłopak. :)

Nie pojechalam bo nie mialam kiedy tak naprawde. Jutro chrzest wiec nie pojade... Nie wiem czy sie bede wybierac, nie krwawie nic nie boli... Nie bede panikowac :p

Pewnie jak nic się nie dzieje to nie ma potrzeby nie ma się co nakręcać. ASIAF wydaje mi się że powoli najgorszy okres za nami mój ginekolog mówi że do 10 tyg najtrudniej dotrwać

reklama
Do góry