reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

reklama
Coly przykro mi trzymaj się :*
Witajcie dziewczyny przepraszam że pisze dopiero teraz ale wczoraj miałam tyle wrażeń że jak wróciłam do domku to od razu padłam na twarz.
Więc zacznę od początku w niedzielną wizyte za dużo się nie dowiedziałam w sumie tylko że wszystko z dzidzią jest ok i że tak się czasami dzieje że kobiety w ciąży plamią nawet żywą krwią zero wyjaśnienia co z moją kosmówką i takie tam . Za to wczorajsza wizyta mnie uskrzydliła dzidziuś się ładnie równiutko przykleił ma 3cm i 25mm serduszko ładnie miarowo puka i wiecie co wczoraj widziałam jak sie rusza to było nie samowite tyle radości naraz .:-)
Żałuje że mojego lekarza nie było w niedziele w szpitalu bo jest w nim ordynatorem i na pewno w te niedziele już bym wszystko wiedziała a tak musiałam się troszkę naczekać na wczorajszy dzień ale to nic teraz ma już być podobno z górki Dostałam dodatkowe tabletki bo mam anemie i globulki do pochwowe a co do plamień to lekarz twierdzi że mogło to być spowodowane przyklejaniem się kosmówki ale najważniejsze że od niedzieli nic już się czerwonego nie pojawiało aby ten ciemny śluz ale to jest spowodowane stanem zapalnym .

Kropeczka dzielna dziewczyna z Ciebie:) ciekawe jak moje malenstwo ostatnio widzialam na usg 21 września i juz bym chciała moc je zobaczyć by móc wiedzieć że jest wszystko dobrze i martwie się nie potrzebnie

reklama
Do góry