reklama
vivid
Fanka BB :)
Good luck Majówk@ Limit złych wieści chyba się wyczerpał. Mam nadzieję, że zanim my opuścimy ten wątek (oby nie wcześniej niż w maju), to dziewczyny (Colly, Joan, Martaha) zajrzą tu i pochwalą się, że znowu mają powód do radości. Tego im życzę.
katagorka20
Co ja dziś przeżyłam jak zobaczyłam brązowe plamy na wkladce. Odrazu przerażenie i płacz. Taxi i na szpital z Gabi. Na szczęście był mój dr i po.pół godziny zbadał mnie. Mówi ze jest wszystko dobrze nie ma śladu krwi i zrobił usg brzuszne i moja dzidzia ma 36 mm czyli to jest 10 tyg4 dni aż tak urosła od wtorku :-)mam dwa dni leżeć zero stresu 3 razy dziennie magnez i nospa i lezenie plus relaks a młoda zostawić pod opieką innych
Gdzie w Warszawie zrobię w miarę tanio badania przeciwciał?
W przychodni, którą mam pod domem chcą za każdy parametr prawie 60 zł!
Tyle samo chcieli za betę.. dlatego nie zrobiłam.
Podejrzewam, że jest wiele tańszych miejsc.
W przychodni, którą mam pod domem chcą za każdy parametr prawie 60 zł!
Tyle samo chcieli za betę.. dlatego nie zrobiłam.
Podejrzewam, że jest wiele tańszych miejsc.
Lisica.
Ewelina z bólem ucha bardzo współczuję, u mnie się zakończyło to zapaleniem ucha zewnętrznego i kroplami. Nie wkładaj waty, ucho musi się wietrzyć. Ja bym radziła udać się do lekarza. Współczuję bólu. Doczytałam że już po wizycie oby się infekcja nie rozwinęła.
Matik otinum nie wolno stosować w ciąży.
Katagorka kurczę, odpoczywaj jak tylko możesz!
Matik otinum nie wolno stosować w ciąży.
Katagorka kurczę, odpoczywaj jak tylko możesz!
reklama
Mam pakiet medyczny Allianza, z pracy męża. Ale nie obejmuje badań przeciwciał, żadnych.Rukmini może lepiej byś wyszła na tym gdybyś wykupili sobie pakiet medyczny np w Enel med czy lexmed... Najniższy abonament taki który właśnie się przydaje w ciąży wynosi 169zl miesięcznie
Za to obejmuje prowadzenie ciąży, z badaniami usg.
Ten pakiet, który obejmuje badanie przeciwciał jest tak drogi, że zupełnie mi się nie opłaca.