reklama
Czesc. Martwie sie bo zauwazylam ze od jakis 2 dni nie przeszkadza mi spanie na brzuchu, nie czuje takiej twardej kulki w srodku. Martwie sie czy wszystko ok a wizyte mam dopiero 21.10. Csy ja sobie wkrecam czy faktycznie cos moze byc na żeczy??
Kobiety ciężarne często zastanawiają się, czy spanie na brzuchu nie stanowi zagrożenia dla płodu. Okazuje się, że we wczesnym etapie ciąży – nie. W tym czasie macica jest nadal chroniona przez kość łonową. Jednak w późniejszym etapie ciąży spanie na brzuchujest niewygodne lub wręcz niemożliwe.
Asiaf może maleństwo tak się układa podczas twojego snu że poprostu jest ci wtedy bardzo wygodnie,pamietaj że maleństwo w 10 tc już sie porusza i pływa w wodach może to poprostu dlatego śpisz bez problemu, ja polecam ci spanie na prawym boku(prawie na brzuchu) zwiń kołdrę w rulon i podłuż sobie podbok śpi sie rewelacyjnie a ty masz wrażenie że śpisz na brzuchu
vivid
Fanka BB :)
Czesc. Martwie sie bo zauwazylam ze od jakis 2 dni nie przeszkadza mi spanie na brzuchu, nie czuje takiej twardej kulki w srodku. Martwie sie czy wszystko ok a wizyte mam dopiero 21.10. Csy ja sobie wkrecam czy faktycznie cos moze byc na żeczy??
Asia mam podobnie, choć bardziej mnie stresuje, że piersi już nie są takie obolałe.. Wizyte mam dopiero 23go, a mam wrażenie, że ostatnia była 100 lat temu... Koleżanka powiedziała mi żebym nie wchodziła na forum, bo sie wykończe Ale jak tu się nie nakręcać. Jeszcze jak zobaczyłam bodajże Asiuli zdjęcie z brzuchem, to już w ogole załamka, bo mój tylko jak wzdęty wygląda...
Matik2012
Fanka BB :)
Witam z rana
Udanego wesela życzę
Asia nie martw sie czasem jest lepiej czasem gorzej
Suselku gdzie jesteś bo Cię tu dawno nie było ????
Vivid nie stresuj sie każdy jest inny na prawdę nie mozna sie porównywać z brzuchem objawami itp
Mi w zeszłym ty objawy trochę jakby sie zmniejszy oczywiście prócz piersi one bolą nie miłosiernie i rosną
Ale w tym tyg ran mdłości potworne graniczące Z wymiotowaniem na szczescie bez wymiotów uf
Przypomniałam sobie ze bliźniakami w ciaży o miesiąc starszej to taka piłeczkę miałam zamiast brzucha
Mam taka spódnice i pamietam bo w niej byłam na ślubie cywilnym
Czyli brzuszek był taki szczuplutka teraz to mnie tak wywala ze to nie piłka ha ha dziwne a pod wieczór to jak 6 miesiącu tak pęcznieje szok
Udanego wesela życzę
Asia nie martw sie czasem jest lepiej czasem gorzej
Suselku gdzie jesteś bo Cię tu dawno nie było ????
Vivid nie stresuj sie każdy jest inny na prawdę nie mozna sie porównywać z brzuchem objawami itp
Mi w zeszłym ty objawy trochę jakby sie zmniejszy oczywiście prócz piersi one bolą nie miłosiernie i rosną
Ale w tym tyg ran mdłości potworne graniczące Z wymiotowaniem na szczescie bez wymiotów uf
Przypomniałam sobie ze bliźniakami w ciaży o miesiąc starszej to taka piłeczkę miałam zamiast brzucha
Mam taka spódnice i pamietam bo w niej byłam na ślubie cywilnym
Czyli brzuszek był taki szczuplutka teraz to mnie tak wywala ze to nie piłka ha ha dziwne a pod wieczór to jak 6 miesiącu tak pęcznieje szok
Vivid wogle nieprzejmuj się wielkością brzuch każda kobieta jest inna,przy mojej pierwszej ciży miałam brzuch dopiero w 7 miesiącu wywaliło mnie z dnia na dzień wieczorem połozyłam sie lekko zaokrąglona a wstałam z takim brzuchem jakbym słonia w nocy połknęła,natomiast przy drugiej do porodu mialam taki brzuch jak teraz ma asiaf na zdjeciu dosłownie dlatego na porodówce nie buwierzyli mi ze ja do porodu przyjechałam,dlatego na nasze brzuchy nie ma reguły a za to teraz już zaczynam nabierać brzuszka i to bardzo szybko
reklama
Ja mam problem z bolem ucha.. Od dziś, posmarowalam pulmexem dla dzieci i wlozylam wate macie lepsze sposoby?
Ja na twoim miesjscu poszłabym na konsultacje do lekarza uznaję że lepiej w ciąży nie leczyć się na własna rękę,bo jednemu pomoże a drugiemu zaszkodzi a jednak lekarz wie lepiej co można a co nie ale to tylko moje zdanie.