reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

reklama
Asiula super z dzidzią wszystko w porządku i dziś wychodzisz:-)
Trzymam kciuki za wizytki a moja jutro popołudniu i jak będzie wszystko ok to następna za miesiąc, a więc miłego dzionka :-)

Powodzenia na wizytach dziewczyny.
Mnie coś brzuch twardnieje więc położyłam się i wzięłam nospe. Dzis mam mdłości i wiecie co mi pomaga na nie - paranoja tofifee;-) już 4 zjadłam . Zaczyna mnie ciągnąć do slodkiego

Mnie tam do wizyt nie ciągnie.
Ile czas się czeka na wyniki badań krwi? Skoro wizyta wypada mi za jakieś 3 tyg, to chyba mogę je zrobić w przyszłym tyg?

A tak w ogóle to się popsułam przed chwilą.
Zamiatałam podłogę z liści, które psy naniosły po spacerze i mi coś w plecach przeskoczyło. A wcale się nie schylałam. Wyciągnęłam dalej ramię i.. auć. Nic w kręgosłupie, tylko mięśnie. Teraz nie mogę się nawet wyprostować, bo ból taki, jakby mi ktoś nóż w plecy wbijał.
Wieczorem mnie mąż rozmasuje, ale teraz masakra. Boli jak tylko skręcam ciało w prawą stronę. :dry:

Może jakiś mini-skurcz Cię złapał. My czasem jak coś takiego mamy pod łopatką, to mówimy, że mamy ping-ponga, bo ma się wrażenie jakby piłeczka ping-pongowa pod łopatką siedziała :D

Dziewczyny, chodzicie na basen? Wiem, że jacuzzi odpada, ale zwykły basen chyba nie powinien narobić szkód?

Dzięki, bo tak już się dłuższy czas zastanawiam, a jedyne przeciwwskazania o jakich czytałam, to jak ktoś jest podatny na jakieś zapalenia pusi. Ja w sumie może 2 razy w życiu miałam i nie było to po basenie, więc liczę, że nie zrobiłam się nagle podatna. Skoro na Kasprowy nie wjadę, pochodzić też za dużo nie pochodzę, to chociaż do aquaparku pójdziemy, to po piechurowaniu kręgosłup dostanie trochę ulgi i przyjemności :)

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry