reklama
katagorka20
Fanka BB :)
Powodzenia na wizytach dziewczyny.
Mnie coś brzuch twardnieje więc położyłam się i wzięłam nospe. Dzis mam mdłości i wiecie co mi pomaga na nie - paranoja tofifee;-) już 4 zjadłam . Zaczyna mnie ciągnąć do slodkiego
Mnie coś brzuch twardnieje więc położyłam się i wzięłam nospe. Dzis mam mdłości i wiecie co mi pomaga na nie - paranoja tofifee;-) już 4 zjadłam . Zaczyna mnie ciągnąć do slodkiego
Mnie tam do wizyt nie ciągnie.
Ile czas się czeka na wyniki badań krwi? Skoro wizyta wypada mi za jakieś 3 tyg, to chyba mogę je zrobić w przyszłym tyg?
A tak w ogóle to się popsułam przed chwilą.
Zamiatałam podłogę z liści, które psy naniosły po spacerze i mi coś w plecach przeskoczyło. A wcale się nie schylałam. Wyciągnęłam dalej ramię i.. auć. Nic w kręgosłupie, tylko mięśnie. Teraz nie mogę się nawet wyprostować, bo ból taki, jakby mi ktoś nóż w plecy wbijał.
Wieczorem mnie mąż rozmasuje, ale teraz masakra. Boli jak tylko skręcam ciało w prawą stronę.
Ile czas się czeka na wyniki badań krwi? Skoro wizyta wypada mi za jakieś 3 tyg, to chyba mogę je zrobić w przyszłym tyg?
Zamiatałam podłogę z liści, które psy naniosły po spacerze i mi coś w plecach przeskoczyło. A wcale się nie schylałam. Wyciągnęłam dalej ramię i.. auć. Nic w kręgosłupie, tylko mięśnie. Teraz nie mogę się nawet wyprostować, bo ból taki, jakby mi ktoś nóż w plecy wbijał.
Wieczorem mnie mąż rozmasuje, ale teraz masakra. Boli jak tylko skręcam ciało w prawą stronę.
vivid
Mnie tam do wizyt nie ciągnie.
Może jakiś mini-skurcz Cię złapał. My czasem jak coś takiego mamy pod łopatką, to mówimy, że mamy ping-ponga, bo ma się wrażenie jakby piłeczka ping-pongowa pod łopatką siedziała
Dziewczyny, chodzicie na basen? Wiem, że jacuzzi odpada, ale zwykły basen chyba nie powinien narobić szkód?
Matik2012
Basen wskazany mi dr zaleciła na bolący krzyż ale przeszło juz od dawna nie boli to dałam sobie spokój z basenem
vivid
Dzięki, bo tak już się dłuższy czas zastanawiam, a jedyne przeciwwskazania o jakich czytałam, to jak ktoś jest podatny na jakieś zapalenia pusi. Ja w sumie może 2 razy w życiu miałam i nie było to po basenie, więc liczę, że nie zrobiłam się nagle podatna. Skoro na Kasprowy nie wjadę, pochodzić też za dużo nie pochodzę, to chociaż do aquaparku pójdziemy, to po piechurowaniu kręgosłup dostanie trochę ulgi i przyjemności
reklama
kropeczka24
AsiUla fajnie ze wyszłas :-)
Kropeczka a Ty nam chyba miałaś napisać więcej co t Ciebie
Tak tak wiem wszystko wam nadrobię wieczorkiem jak już będę po wizycie