reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

Witam sie nocnie niestety ze szpitala :(
Poszlam zrobic siku o północy i zalalam sie żywo czerwona krwią.
Na szczęście okazało się że moj krwiak sie oproznil a z dzidzia wszystko ok :) obejrzalam ja sobie dokladnie :) ma 31 mm i termin mam niby na 6 maja. Wg usg to juz pelne 10 tyg czyli zaczęłam tydzien 11 :)
Zostawili mnie na obserwacji do jutra ale juz nie krwawie na szczęście.
Tak sobie zaraz myślałam ze to od krwiaka ale wolalam sprawdzic bo naprawde tej krwi bylo duuuuuzo!!
Ide siusiu a potem postaram sie zasnąć mimo ze ktoś za ścianą chrapie jakby drzewo ciął :) dobranoc :*

reklama
Dzień dobry. Asiula dobrze że wszystko jest oki z dzidziusiem. Teraz już mamy z górki jak to już 11 tydzień.
U nas był dziś o dziwo atak kaszlu zaraz dwie godziny bo zasnieciu i tak sie zdenerwowałam w nocy że poczułam że mi się brzuch stawia mąż mnie wysłał do łóżka a on czuwał nad młodą. Na szczęścia po godzinie ja przestało kaszlec a mi przeszło. Niemniej jednak zarejestrowałam Gabi do kontroli dziś na 15 pójdzie z.moją mamą bo ja naprawdę chce unikać tych chorych dzieci . Miłego dnia

Dzień doberek. Jak czytałam posta Asi, to aż oczy mi się szerzej otworzyły. Na szczęście zwięźle i szybko przeszła do meritum i zaczęłam z powrotem oddychać ;)

Dziewczyny, jak tam Wasze obolałe piersi? Bo u mnie jakoś już nie czuję tego tak bardzo, jak jeszcze tydzień czy dwa temu. Są pełniejsze, ale już tak ich grawitacja nie męczy :)

Z kawką w ręku życzę miłego dnia :)

Hej Mamusie :* mam nadzieje ze mnie dzisiaj puszcza. W zasadzie zapomnialam z tego wszystkiego wziac kasę i teraz umieram z glodu a sniadania ani widu ani slychu...

Czuje sie bardzo dobrze chociaz jestem zmeczona. O 6 juz piguly chodzily i mnie obudzily. Teraz z wytesknieniem czekam na obchod...

Jesli mnie dzisiaj nie puszcza to padne z nudów.

Vivid mnie cycki bola ale nie juz tak jak na poczatku. Sa fajne i duże i mogłyby juz tak zostac i nie rosnac :)

Katagorka dobrze ze mloda zapisalaś do lekarza. Zycze duzo zdrowka jej i Tobie.

Asiula nie zazdroszczę nocnych przeżyć ale najważniejsze że wszystko ok.

ViVid mnie piersi ciągle bolą taj samo czyli tylko trochę, nie miałam z nimi takich problemów jak część w Was.

Katagorka zdrówka dla Gabi.

Witam się z przychodni.

Asiula cieszę się że okazało się że to krwiak. Dzielna jesteś ja to bym chyba ryczala i panikowala :(

Dzięki dziewczyny za rady co zrobić z gardłem, plukalam solą bo wczoraj byłam na popołudniu w pracy i nie miałam szałwii, psikalam tantum verde. Niestety w nocy tak mi gardlo napuchlo że zaczęłam wymiotowac :( dlatego siedzę w przychodni i nie poszłam do pracy zobaczymy co mi lekarka zaleci.

Miłego dnia!

reklama
Do góry