reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

reklama
Aquapark bardziej urazowy. Zawsze moze ktos na Ciebie wpasc. a tu chodzi o spokojne plywanie. Tak mi sie przynajmniej wydaje.

Aaa, to spokojnie, myślę, że to jakoś upilnuję. Zresztą, po prostu układam plan zajęć, żebyśmy nagle nie stwierdzili, że nie mamy czego robić, a może być tak, że na aqua nawet nie wystarczy czasu, bo chcemy jeszcze nad jezioro rożnowskie bryknąć i przy czorsztyńskim się zatrzymać, więc tak naprawdę możemy się nawet nie wyrobić. Ale trzeba mieć zawsze plan B :)

vivd basen jak najbardziej wskazany jest w ciąży, jedyny mankament to infekcje. Ja włąśnei dlatego rezygnuję, bo się boję. Musze natomiast wrócić do ćwiczeń, w 1 ciąży miałam takiego powera i ćwiczyłam z babeczką na you tube .

vivd basen jak najbardziej wskazany jest w ciąży, jedyny mankament to infekcje. Ja włąśnei dlatego rezygnuję, bo się boję. Musze natomiast wrócić do ćwiczeń, w 1 ciąży miałam takiego powera i ćwiczyłam z babeczką na you tube .

No ja przed ciążą z Mel B ćwiczyłam i trochę z Tiffany, a teraz się boję, chyba, że znajdę jakieś ciążowe ćwiczenia ;) Tych infekcji też nie jestem pewna, zobaczę jeszcze, może zaryzykuję raz żeby wybadać grunt. Przed ciążą chodziliśmy czasem 2x w tygodniu na basen, a teraz posucha :)

Ja jestem juz po badaniu krwi. Od razu zrobilam sobie grupe krwi. Wcale nie takie tanie te badania... teraz zostało mi czekac do wieczora na wyniki. Grupa krwi dopiero w poniedzialek.
Jesli dobrze pamietam to ktoras z dziewczyn chciala sobie kupic cisnieniomierz naramienny. Tez sie nad takim zastanawialam a teraz jest taki w lidlu.

Witam po wizycie
Wiec powiedziała że wszystko ok z cukrem trochę ten spadek spory ale powiedziała że przy duecie powinno byc ok i że później będzie ponownie takie badanie
Bo tak wcześnie robi sie tylko na gran Canaria to badanie bo tu dużo otyłych dziewczyn to fakt sporo jest ich tu ;)

No i mam sie 12 zapisać na prenatalne i zgłosić sie z wynikami Pappa

No i moja dzidzia 31.63mm 10.00 tydzień czyli zaczynam 11 wow Zobacz załącznik 647788

Chcialam tylko naposac ze na wszystkie skorcze zarowno nog jak i rak, a takrze skorcze czyli stawiane sie brzucha - magnez. Ja na polecebie lekarza w pierwszej ciazy jadlam 8 tabletek dziennie, a na patologi kazda dostawala kroplowe z magnezu jak lecialo nizaleznie od skórczy, ale magnez wplywa tez na uspokojenie.

reklama
A ja musze isc z młoda do alergologa , mamy skierowanie. I musze kupic inhalator młodej wyglada na to że ten kaszel to alergiczny. Miała już dziś inhalacje w przychodni i jutro też idziemy.
Akurat właśnie w lidlu jest inhalator tylko czy dobry? Jakie polecacie?

Do góry