reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

reklama
Dołączam do przytulających kibelek :-/ miałam popracować jeszcze trochę ale tak mnie wymęczyło, że nadaję się do łóżka :-/ jeszcze mnie teraz zgaga pali.

Boje się już tej nocy czy znowu będzie napad dwu godzinny kaszlu u Gabrysi...ahh jutro idziemy do kontroli bo tak chol...nie może być .
A tak wogóle to śmieszne ale rusza mi się coś brzuch takie dziwne uczucie...wiem ze nie dzidzius ale mega to.czuje i od tygodnia nie moge spać na lewym boku bo coś mnie kluje i nie dam rady

Katagorka widzę ze twoja Gabrysia ma to samo co mój Daniel - ataki kaszlu. U nas połączone z wymiotami :-/ co jej dajesz? My mamy cały arsenał leków i inhalacje i nie widzę w ogóle poprawy... I doskonale znam to uczucie, że boisz się nocy. Ja tez...

Ja staram sie jesc malo ale przychodzi wieczor i mam gule w gardle... jem ale ciagle mam taki e uczucie ze zaraz puszcze pawia u mnie dzis duzo lepiej.

reklama
U mnie od 3 dni mdłości są całodzienne z wieczornym finałem w kibelku... Ale fakt, jem ogromnie dużo. Dziś zjadłam prawie kg winogron :-/ jutro spróbuję się trochę ograniczyć i zobaczymy...

Do góry