reklama
Matik2012
Fanka BB :)
Mi waga stoi w miejscu na szczęście choć w nogach mam mniej cm i rękach ale brzuszek rośnie wiec wszystko sie ładnie wyrównuje na szczescie ale to dzieki diecie cukrzycowej
Z chłopakami tez schudłam na początku potem jak juz leżałam w szpitalu No to rosłam o na koniec 20 kg przytyłam ale na szczescie szybko zeszło
Z chłopakami tez schudłam na początku potem jak juz leżałam w szpitalu No to rosłam o na koniec 20 kg przytyłam ale na szczescie szybko zeszło
Zahri
Zaciekawiona BB
Ja się właśnie ważyłam: ok. 3 kg na plusie masakra ale apetyt mam, nie rzygam, miałam schize na słodkie a teraz na mięcho. Non stop bym też jadła nektarynki, od samego początku. A co ciekawe od samego zapachu jabłek mi niedobrze. Ah i podpiwek mogę pić litrami
Mam tak samo.pozazdrościć wam mogę, ale cały czas jestem głodna a jak już się najem to za chwilę znowu i tak w kółko a jak nie zjem to mnie masakrycznie boli brzuch i mnie mdli
Jak tylko nie jem, to od razu ból brzucha i mdłości.
Max 3 godziny wytrzymam bez jedzenia.
A przemiana materii u mnie kulawa, więc boję się, że przytyję sporo.
Na razie nie mam odwagi wejść na wagę.
asiaf
Czesc nie moge sie dostac z aplikacji.
Co do tycia to ja przytylam ze 13 kilo ale nadwagi z zalozenia mam z 30 kilo jak nic .
Nie wiem czy to posalam czy nie ale plec mozna najwczesnie poznac wlasnie na genetycznym badaniu miedzy 11- 13 tyg i to nie po budowie zewnetrznej tylko po ułozeniu jakiejs chrzastki zgledem brzuszka. A pozniej to juz po wygladzie po 20 tygodniu mniej wiecej. W innym czasie to takie troche wróżenie.
A co do USG to tak jak ktoras pisala moze nie szkodzi ale napewno nie pomaga dzidizusiowi dobrze roznac. W sumie to sa mikrofale tak jak mikrofalowce, tylko znaczniebl slabsze ale podnosza temperature wody czyli naszgo malucha minimalnie. Wiec po co nadmiernie czesto ??
Co do tycia to ja przytylam ze 13 kilo ale nadwagi z zalozenia mam z 30 kilo jak nic .
Nie wiem czy to posalam czy nie ale plec mozna najwczesnie poznac wlasnie na genetycznym badaniu miedzy 11- 13 tyg i to nie po budowie zewnetrznej tylko po ułozeniu jakiejs chrzastki zgledem brzuszka. A pozniej to juz po wygladzie po 20 tygodniu mniej wiecej. W innym czasie to takie troche wróżenie.
A co do USG to tak jak ktoras pisala moze nie szkodzi ale napewno nie pomaga dzidizusiowi dobrze roznac. W sumie to sa mikrofale tak jak mikrofalowce, tylko znaczniebl slabsze ale podnosza temperature wody czyli naszgo malucha minimalnie. Wiec po co nadmiernie czesto ??
reklama
Matik2012
Kochana w usg to nie mikrofale bo by nam dzidzia sie gotowała