reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

reklama
Ja raczej stawiam na chłopca albo powiem inaczej nie nastawiam się na dziewczynkę ;) chociaż wszyscy mi dokoła "wróżą" dziewuszke i poczatek ciąży zupełnie inny niż poprzednio wiec kto wie ;)

Wow w 13 to nie zle:)) to może ja przepisze to usg swoje bo mam to już co sprawdza wady itp zrobić między 11a13tyg ciąży i zapisana jestem tak ze będę w 11tyg i 5dniu więc nie wiem czy o tydzień nie przesunąć...

A ja nie wiem... U nas w tym roku w bliskiej bardzo rodzinie urodziły się 4dziewczynki w tym mojego męża brat ma dziewczynkę i moja siostra... Był 1 chłopak tylko u teściowej siostry... Czuję chyba że dziewczynka

Ja chciałabym dziewczynki synka juz mam.zawsze pragnelam córeczki. Podobno najwcześniej płeć poznają w 12 tyg ale to też różnie. U mnie na staraczkami dziewczynie do 20tyg mówili dziewczynka ona bardzo chciała a okazało się potem ze Chłopiec. Zależy od usg i czy maluch pokaże. Mój Oktawian ślicznie pokazal krocze w 16tyg wcześniej lekarz mówił ze nie zobaczy ale ja czułam ze będzie syn.teraz mam mieszane uczucia ale czuje ze jedna dziewczyna tam jest.
Mamy mające córeczki jak się czulyscie w ciazy?

Ja czułam się bardzo podobnie jak teraz. Mdłości i wymioty brak apetytu . Teraz pewnie chciałabym synka ale najważniejsze jest dla mnie żeby tylko było ZDROWE!!!! A moja Gabrysia marzy o siostrzyczce , mąż o synu

Mi w 15 tyg lekarz prognozowal chłopaka,a ze czułam od początku ze będzie chłopak to mu wierzyłam. Trzy tyg później juz była dziewczynka, wiec w odkrycie płci w 13 tyg mało wierze ;-) wole chyba poczekać tak do 18. Większa pewność

reklama
Do góry